Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden

 

INFORMASJON OM UKESFJERNHEALING:

Dette er et nytt initiativ i regi Matrixhealing.no hvor du til en rimelig penge gis mulighet til å motta fjernhealing daglig i en uke sammen med andre deltakere. Altså en gruppehealing/felleshealing som utføres til samme klokkeslett hver dag i 7 dager. Jeg har god erfaring med felleshealinger fra arrangementer jeg holdt på facebook for en del år siden. Tilbakemeldingene den gangen var meget gode og jeg ønsker nå å videreføre dette via hjemmesiden min her. 

Påmelding gjelder førstkommende ukesfjernhealing og du må melde deg på senest 30 minutter før oppstart. Påmelding etter dette tidspunktet vil gjelde for neste arrangement, eventuelt refunderes om nytt arrangement ikke blir startet innen 30 dager. Du kan delta så ofte du vil men må melde deg på for hvert ukesarrangement.

Deltakelse koster kr. 300,-. Da er du med hver dag i en uke. Du kan delta uansett hvor du befinner deg. Healingene har en varighet på 30 minutter. Det er opprettet en privat gruppe av matrixhealing.no på Facebook hvor du kan be om å bli medlem for å få varslinger om arrangementene og eventuell annen relevant informasjon. Der har du også mulighet til stille spørsmål, gi tilbakemeldinger og/eller kommunisere med andre deltakere. Du må ha meldt deg på før du kan be om å lagt til i gruppen. Gruppens navn er: Ukesfjernhealing - Matrixhealing.no.

NB! Det kreves et minimum av 5 deltakere for at et arrangement skal gjennomføres. Om antallet påmeldte er mindre enn 5 vil datoen for oppstart forskyves til førstkommende dag hvor antallet påmeldte er 5 eller mer. Antall påmeldte vil oppdateres fortløpende (se nedenfor).

PÅMELDING:  Det er 3 måter å gå fram på for å melde seg på (velg en av dem):

1) Send melding via kontaktskjemaet her på siden. Skriv "En ukes fjernhealing" i emnefeltet. I meldingsfeltet oppgir du fødselsdatoen din. Vipps så kr. 300,- til nr. 480 58 202 (Tom Arild).

2) Kontakt meg på Messenger (klikk det runde blå og hvite symbolet nede til høyre her på siden) eller via facebook og si at du vil melde deg på. Oppgi samtidig fødselsdato og bosted/by. Etterpå sender du kr. 300,- på Vipps til nr. 480 58 202 (Tom Arild). 

3) Send kr. 300,- på Vipps til nr. 480 58 202 (Tom Arild) og oppgi fødselsdato + bosted/by som melding når du vippser. 

Planlagt dato for start av neste ukesfjernhealing er: Onsdag 13. desember 2023 kl. 22.00 (NB! Påbegynt). Utføres hver kveld kl. 22.00 til og med tirsdag 19.12. 

Antall påmeldte hittil: < 5 (oppdateres fortløpende).

Det er foreløpig ikke satt noen dato for neste arrangement. Det anbefales at du sjekker denne siden eller Matrixhealing.no's facebookside igjen senere for informasjon om ny dato/nytt arrangement. Kontakt meg gjerne med forespørsel om nytt arrangement.