Forrige side: Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere SelvNeste side: Energi-Spa

 

AK Shortcuts

Hurtig-teknikker for Anvendt Kinesiologi (AK)

Hva er AK Shortcuts:

AK Shortcuts er navnet på en mengde teknikker som gjør det mulig å identifisere avhjelpe ubalanser og blokkeringer i kroppens systemer på en betydelig raskere og enklere måte enn ved tradisjonelle kinesiologi-metoder. Mannen bak AK Shortcuts er Dr. Sheldon Deal (DC, NMD, DIBAK). Han er en av de opprinnelige kiropraktorene som sammen med Dr. George Goodheart var med på å utvikle Anvendt Kinesiologi fra starten av ("The Dirty Dozen"). I tillegg er han utdannet naturopat og kinesiolog. Han har skrevet en rekke forskningsrapporter og var den forrige sittende president av "ICAK Board of Examiners". I mange år har han drevet sin egen praksis i Arizona, USA, The Swan Clinic of Natural Healing. 

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering


Med AK Shortcuts jobber vi alltid kun med det som til enhver tid indikeres å ha prioritet. Andre eksisterende problemer vil enten være kompensasjoner eller få prioritet senere fordi kroppen vil ha ting gjort i en bestemt rekkefølge. Vi kan på en rask og enkel måte finne ut hva som er i ubalanse og hvilke tiltak kroppen trenger for gjennopprette optimal funksjon. Når en prioritert ubalanse har blitt avbalansert og ikke lenger indikeres så kan det ofte føre til også andre og mindre viktige ubalanser forsvinner og/eller at nye ubalanser som tidligere var skjult nå dukker opp. 
 

Ubalanser kan være av strukturell, kjemisk, mental og elektrisk art. Det vil si av fysisk, miljø- og ernæringsmessig, emosjonell og energimessig karakter. Sistnevnte omfatter også åndelige forhold. Utfra hvilket område det er snakk om kan man gjennom muskeltestingen finne det tiltaket som er mest hensiktmessig i forhold til å aktivere kroppens egen selvhelbredelses-mekanisme. Tiltak kan være trykking/massering, holding eller lett banking på ulike punkter, massering av muskler og/eller stryking av meridianer. Andre metoder kan være mentale teknikker, fysiske øvelser, homøopatiske midler, naturmidler og kostholdsveiledning/råd.

Hvordan er det mulig å kommunisere med kroppen gjennom muskeltesting?

Kroppen har en iboende intelligens som vi ikke er bevisste på. Vi kan kalle denne iboende intelligensen for "den smarte kroppen". Den smarte kroppen vet alt om oss og kroppens ulike systemer samt hvilken tilstand den er i. Den lyver aldri. Den vet også årsakene til hvorfor en ubalanse eller blokkering eksisterer og hva som må til for å bringe dette tilbake i balanse. Kinesiologi som biofeedback-system gjør oss i stand til å kommunisere med denne intelligensen via muskeltesting. Når vi presser på en testmuskel samtidig som vi for eksempel holder på et smertested, akupressurpunkt, plasserer noe på kroppen eller kommer med en påstand/stiller et spørsmål, vil muskelen gi tilbakemelding ved å enten holde eller gi etter. Forenklet forklart kan vi på den måten lokalisere hvor og hva problemet er og hva som må settes inn av tiltak for å gjøre kroppen i stand til å avbalansere dette.  

Ting vi kan teste for og sette inn tiltak for å balansere/korrigere: 

Dette er kun noen få eksempler. Med kinesiologi og AK-Shortcuts kan vi i utgangspunktet sjekke for- og sette inn eller foreslå hensiktsmessige tiltak i forhold til hva det enn måtte være av ulike plager og problemer man kan oppleve å ha.

 • Ubalanser i kraniet og kjeven: Mange har ubalanser her uten å være klar over det. Dette kan være årsak til en rekke andre former for plager og problemer man opplever å ha og kan påvirke mange forskjellige forhold i hele kroppen. 
 • Gamle traumer (fysiske skader) mot kroppen: Selv om gamle brudd, operasjonssår, slagskader, overtråkk/vridninger, strålingspåvirkninger (mammografi), rotfyllinger etc. ikke plager deg eller tilsynelatende har blitt bra, så vil kroppen ha et minne om dette som gir negative påvirkninger i kroppens nervesystem. Når vi "sletter" slike minner (om de indikeres) vil vi kunne måle en umiddelbar bedring i leddutslag (fleksibilitet) som et tegn på at kroppen har gitt slipp på spenninger forbundet med skaden.
 • Psykiske/emosjonelle forhold.
 • Ulike former for stress.
 • Ubalanser i kjertler og organer.
 • Nedsatt immunfunksjon.
 • Problemer i/med hofte, bekken, ryggrad og nakke.
 • Låsninger.
 • Smertetilstander.
 • Balanse/bevegelse og koordinasjons-problemer.
 • Problemer med energinivåer.
 • Problemer med søvn/søvnløshet.
 • Matintoleranser og allergier.
 • Lære- og/eller konsentrasjonsvansker.

For tiden tar jeg i mot klienter i forbindelse med AK Shortcuts øvingssesjoner. Du betaler da kun kr. 400,-. Tiden vi bruker vil variere men kan fort bli opp mot 2 timer. Meld din interesse via kontaktskjemaet, telefon, SMS eller PM (Facebook Messenger eller Telegram; se ikon nede til høyre på siden). NB! AK Shortcuts/Kinesiologi kan bestilles i kombinasjon med Healing via bestillingsskjemaet om ønskelig (ordinær pris kr. 750,-).

"Din cellulære struktur vet alt om hvordan du har det, tror du ikke? Hver celle vet hva som skjer. Du har nemlig et underbevisst system som jobber med disse tingene. Kanskje har det pågått en kamp hver dag i flere måneder inne i cellene dine mens du har gått omkring uten å ha noen anelse om det. Det intelligente systemet som eksisterer og tar den iboende kunnskapen om hva som foregår i cellene dine og kommuniserer det til deg, kalles for Kinesiologi." ~KRYON