Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Lev mens du lever Neste side: Bevissthetsskiftet - En ny virkelighet

 

Humanoid fuglerase i Egypt

I sesjoner med 'Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv' er alt mulig! Sesjonene utføres enten med 'Quantum Healing Hypnosis Technique' eller 'Beyond Quantum Healing' som begge er unike regresjons- og healing-teknikker utviklet for å kunne utforske sjelens tidligere opplevelser og gi oss svar på spørsmål om oss selv, sjelen og hele vår eksistens, samt få svar og healing fra vårt Høyere Selv. QHHT og BQH er begge godt egnet til formålet. 

QHHT ble utviklet av Dolores Cannon over en periode på mange år og har siden blitt veldig populær over hele verden. Dette mye på grunn av de mange bøkene Dolores skrev med utgangspunkt fra sesjonene hun utførte, men også de mirakuløse healingene som finner sted. BQH ble utviklet av Candace Craw Goldman og er en nyere og mer fleksibel metode. Candace var en god venn av Dolores og fungerte som medhjelper for henne i mange år. BQH har på relativt kort tid også blitt en kjent og populær metode. 

Det er mange gode grunner til å ha en Quantum Healing regresjon fordi det er så mye mer enn 'bare' healing. Vi vet aldri hva vårt Høyere Selv har planlagt for oss men det er alltid det vi trenger mest og er ment å erfare. Det er det som er viktigst for oss akkurat nå. Det Høyere Selvet er et aspekt av oss selv som har en mye høyere bevissthet. Det kan se det store bildet og ønsker alltid vårt beste og ønsker å hjelpe oss. Det er en energi av ren kjærlighet. I en avslappet tilstand av transe er vi i stand til å erfare det vårt Høyere Selv vil at vi skal oppleve og også la det komme gjennom og kommunisere med oss!

 

En QHHT sesjonshistorie

(English version of this QHHT story.)

Det var en hyggelig jente på 31 år fra de nordre deler av landet som kom til meg denne dagen for å ha en QHHT sesjon. Hovedgrunnene var at hun ønsket å få svar på hvor hun opprinnelig kommer fra og hva hennes livsoppgave er. Hun ønsket også å få svar på årsaken til hennes MS (Multippel Sklerose) og hvorfor hun føler en forbindelse til Egypt. Jeg tenkte for meg selv at det kan komme til å bli interessant. I løpet av sesjonen utforsket vi to veldig forskjellige tidligere liv. Det første i Kasakhstan under en revolusjon. Det andre livet er hva denne historien handler om, i tillegg til en del av svarene som kom gjennom hennes Høyere Selv. Artikkelen er et redigert sammendrag hvor enkelte personlige spørsmål og svar er utelatt.

Hun har nå beveget seg videre til et nytt liv og jeg spør henne om hva hun kan se:

Jeg ser noe blått.

Hva tror du at det er?

Kanskje et fjell... eller en stor stein? På min høyre side. Den er flat og har en glatt overflate, som is eller... jeg er ikke sikker. Det ser ut som at det er en vei bak meg til høyre. Det føles ikke som at jeg er på jorden... å bevege seg føles annerledes her.

Har du en fysisk kropp?

Jeg føler meg veldig lett. Jeg er ikke sikker.

Se ned på føttene din og fortell meg hvordan de ser ut.

(Begynner å le) Jeg har veldig store og lange føtter... og de er blå! De er veldig forskjellig fra menneskeføtter. De er veldig skinnende, nesten gjennomsiktig. Jeg har fire tær på hver fot. Det er veldig lett å gå og løpe. Det føles som at jeg er både et menneske og en fugl. Jeg går som en fugl.

Hva annet kan du fortelle meg om føttene dine?

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balanseringHælene er veldig små og høyt oppe. De er ikke i kontakt med bakken. Vekten er på tærne. Jeg er veldig bevegelig og går veldig fort. Jeg har ikke på meg noen klær bortsett fra noe som kan ligne en slags truse. Jeg har en slank men muskuløs blå kropp. Magen er litt rundere lengst nede og jeg har en slags sirkulær beinstruktur nedenfor diafragma. Smale skuldre. Lange hender og veldig lange fingre. Fire fingre på hver hånd. Lang hals. Hvitt hår... eller mer som fjær. En blanding av hvitt og grått. Hodet og ansiktet ser ut som... jeg ser ut som en fugl!

Hva kan du ellers fortelle meg om stedet du er på?

Det som en vanlig planet men det finnes ikke noe vegetasjon her og lyset er veldig spesielt. Det er som stråler av forskjellig lys som kommer fra en kunstig kilde et sted. Jeg er alene men jeg kan se bygninger i horisonten. Jeg er på vei mot dem.

La oss framskynde den scenen. Fortell meg hva du ser og hva som skjer når du har kommet dit.

Det er «folk» her som ser ut som jeg gjør. En av dem har klær på. Røde klær. Han er sjefen. Jeg kan se digre fugler i luften... men jeg tror de er skip. Bygningene er spisse og runde. Det føles som at vi forbereder oss på å dra på et oppdrag. På en måte har jeg en følelse av at det har noe å gjøre med Egypt.

La oss forlate den scenen og dra til den neste viktige dagen i det livet. Hva ser du? Hva er det som skjer?

Jeg ser blader... et tre. Lyset er annerledes her. Jeg ser jord. Det er veldig varmt. Jeg er ikke på den samme planeten lenger. Jeg ser skrift. Den er på papyrus-ruller. Noen andre skriver for oss (mennesker). Det er veldig praktisk. Alt føles så enkelt for meg på dette stedet.

Er du innendørs?

Nei vi er utendørs. Det er mere dekorasjoner her enn på den andre planeten. Jeg ser gull. Jeg forstår ikke... fordi alt er så enkelt for meg men komplisert for dem. Fokuset deres er feil, fordi hvis jeg holder en hånd over jorden begynner planter å vokse. Dette er i Egypt. Vi er her for å lære dem å skape ting enklere. Det føles som at de forsøker å gi oss ting som vi ikke vil ha fordi det ikke er nødvendig. Men det er veldig fint å være her. Varmen, gleden og samholdet. Å være i stand til å være her og hjelpe disse menneskene. Men de forstår ikke hvor enkelt alt egentlig er.

Hvordan manifesterer du en plante?

Med energi og intensjon. Frøet blir til når jeg tenker på det og bruker hånden min. Det er som å fiske en plante ut av bakken. Jeg kan skape hva som helst på den måten men det er som at prosessen går tregere på denne planeten.

Det virker som at du koser deg nå? (Hun virker å more seg godt).

Ja men jeg tror at jeg er litt utålmodig. Jeg vil vise dem flere ting.

(Jeg ber henne om å forlate scenen og dra til en annen viktig dag i det livet.) Hva ser du/hva skjer?

Det føles som at jeg blir dratt oppover. Jeg ser ikke så mye... bortsett fra et slags mønster. Jeg blir dratt oppover veldig fort! Det føles veldig spesielt. Jeg kunne tenkt meg å se hva som skjer videre fordi akkurat nå ser jeg ikke så mye.

La oss framskynde den scenen og se hva som skjer videre. Bare dra dit nå og fortell meg om det.

Ja. Jeg kan se en kvinnelig figur foran meg. Hun minner meg om Isis. Veldig skinnende og ekstremt sterk. Hun holder noe i hendene sine. Det ser ut som et bånd eller et stykke tøy som hun holder høyt opp foran seg. Hun sier noe. Det føles som at jeg blir trukket mot henne... nei hun er ikke Isis.

Har hun en menneskelig kropp?

Nei ikke helt. Det er en slags krysning. Jeg kan se gjennom henne som om hun er tom. Jeg tror det er meningen at noen skal gå inn i kroppen. Det føles som at jeg blir trukket mot henne.

Fortell meg hva som skjer videre.

Jeg tror jeg har gått inn i den kroppen fordi kroppen min føles annerledes. Den er tyngre og jeg puster annerledes. Ja, jeg er i den kroppen nå. Det føles mer fysisk.

Var kroppen laget for deg eller gikk du inn i en annens kropp?

Nei kroppen tilhørte ikke noen andre. Det er som en drakt. Det ble laget sånn at jeg kan bli bedre forstått.

Så du endret på en måte form?

Ja. Jeg føler meg veldig, veldig autoritær og sterk. Veldig fysisk og... klar. Det føles veldig annerledes.

Vennligst beskriv kroppen for meg.

Det er en egyptisk drakt. Den er brun og skinnende. Jeg kan se hår på armene mine. Klærne mine veldig vakre, som om de er i gull men også silke eller lin. Et veldig tynt stoff. Jeg har en plate som kommer ned fra hodepynten og går over brystet mitt og videre nedover til føttene (tett inntil kroppen). Det er i svart, blått og gull. Jeg har ekslusive sandaler av strå. Jeg har fem tær men de er fremdeles ganske lange. Jeg føler meg veldig fornøyd. Jeg vet hva jeg er i stand til.

Fortell meg om hva du kan gjøre og din rolle på dette stedet.

Det er det samme som før jeg endret utseende men også annerledes. Jeg føler meg smartere, roligere og mer selvsikker. Jeg føler meg veldig lur. Måten jeg går på er veldig feminin. Lårene mine føles tykkere. Jeg er snill men fordi jeg er fullstendig klar over min autorative status kan jeg være litt streng.

Har du et navn eller en tittel?

Det finnes forskjellige ord for det. Noe lignende Farao. Jeg er veldig høy. Jeg føler for å kalle meg selv for Cleopatra. Ja det er det. Jeg er Cleopatra. Ikke hun som er viden kjent i din tid men en tidligere en. Jeg føler meg veldig full av meg selv. Kroppen er bare som et slags fartøy for å få dem til å forstå bedre.

Hva er din funksjon?

Det er å observere og delegere.

Så du har oppsyn/oversikt på ting?

Ja men det er som at det er en større bevissthet i meg. En gruppebevissthet som mange av oss er en del av. Vi har forskjellige oppgaver men et felles mål.

Du sa tidligere at en felles mål var å gjøre ting enklere for menneskene som bor der. Har dere andre mål også?

Å opplyse dem. Det handler om å lære dem å bruke energi enklere. Hvordan de kan ha orden på ting og være i stand til å følge syklusene. Å se stjernenes posisjon og linjene mellom dem. De kan bruke det til ting som jordbruk. Det er veldig lett.

Hvilken rolle har solen i forhold til dette?

Å kontrollere... det er som at den styrer massebevisstheten og alle de andre solene og planetene. Det er mange forbindelser og linjer. Den sender ut forskjellige frekvenser til forskjellige steder på samme planet.

Nå ser jeg de samme trianglene igjen... jeg har sett dem mange ganger før. Det er som alkymi. En kanal for energi. Det er som den er en del av sirkelen som skaper energi. Som en blueprint eller oppsett. Triangelet er mer symbolsk enn hva som har blitt trodd i forhold til pyramidene. Det er som en oppskrift. Ett energioppsett.

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Jeg ser dem som linjer som går oppover. De kan tappes inn i og gjøres fysisk. Det er som et omriss som kan følges. Strukturen genererer sin egen energi.

Går linjene mellom bestemte objekter?

Nei de kan plasseres hvor som helst.

Så hva kan dette brukes til?

Til å høyne energi. Det er en kode. For å skape... binde sammen... bringe ned.

Kan du beskrive triangelet?

Det er som en pyramide.

Må den være to eller tre-dimensjonal?

Begge. Det kommer an på hva den skal brukes til... Å se (to-dimensjonal) eller å skape (tre-dimensjonal). Den kreative energien er i midten av pyramiden.

 (Igjen ber jeg henne om å forlate den scenen og dra til en ny viktig dag i det livet.) Hva ser du? Hva skjer?

Det er som at jeg har gått fra en følelse av å bli kvalt til en følelse av ekspansjon. Jeg kan bare se lys i forskjellige farger. Jeg er ikke lenger i en fysisk kropp.

Kan du fortelle mer om hva det du opplever nå?

Totalitet. Letthet. Jeg er som en perle... jeg bare ER... flytende nær kilden.

Hva er hensikten med å være på det stedet nå?

Opplading og gjenoppbygging.

Hva lærte du fra det livet?

Først vil jeg bare få si at det har blitt skrevet om meg i et sakrament. Det er fortsatt der. Jeg har bare gjort det som var min oppgave.

Har det noen gang blitt funnet?

Ja men det har ikke blitt publisert. Det føles som at noens hånd skyver det til side og gjemmer det.

Solar... det har noe med solar å gjøre... (visker begynnelsen på et ord eller navn; «ju...»). Jeg vet ikke. Jeg føler meg som bomull.

Hvordan føles det å være ferdig med det livet?

Jeg føler meg veldig tom.

Var det et godt liv?

Ja men jeg var veldig dedikert til oppgaven. Det var gode tider.

Dette livet ble vist det fordi det er viktig for deg i forhold til ditt nåværende liv. Hva føler du at det skal si deg?

Manifestasjon. Å forstå hvor enkelt det er. Alkymi. Symbolene. Det er så mye enklere enn det jeg har forstått. Manifestasjon.

Hva tok du med det fra dette livet inn i ditt nåværende liv?

Det er den indre følelsen av autoritet. (Det helt motsatte av følelsen jeg hadde i Kasakhstan.) Det ble vist for å gjøre meg oppmerksom på jeg har denne styrken i meg, og at jeg ikke skal akseptere måten jeg blir behandlet på. Kroppen er bare et midlertidig fartøy men jeg må klare å ta plass i den på en annen måte.

 

«HØYERE SELV» DEL: 

Jeg har nå kontaktet hennes «Høyere Selv» og spør hvorfor hun ble vist det første livet i Kasakhstan:

For å oppleve undertrykkelse. Hun trenger å forstå at det ikke er noe poeng i å være en martyr. Det gjør ingen friskere.

Hva med livet som en fugleaktig skapning på den andre planeten?

Det handler om lekenhet og hvor lett ting kan være. Å bevege seg rundt med letthet og endre gravitasjonspunkt. Det behøver ikke å være så tungt.

Hun dro til Egypt i det livet. Hvorfor ble hun vist dette?

Det var for å hjelpe henne med å ta plass i kroppen.

Okay. Andre ting?

Det er hennes opprinnelige utgangspunkt. Uvidea – Uvidea – Uvidea

Uvidea? Vennligst forklar hva det betyr.

Opprinnelsen.

Opprinnelsen til hva?

Det er et kryss.

Er det opprinnelsen til livet? Til alt som er? Skapelsen?

Mmm

(En skanning og healing av kroppen hennes har blitt innvilget og er i gang.) Hvorfor er livet i Egypt viktig i forhold til spørsmålene hun har med seg hit i dag?

Det minner henne om den originale energikilden. Det er ikke mer komplisert enn det. Det bør ikke snakkes bort. Det er relevant for alle, ikke bare for henne. Bruk kraften! Hun har det i seg og kan bruke i den i mye større grad enn det hun har gjort til nå.

Kan dere hjelpe henne med å aktivere den originale energikilden i henne mer og også hjelpe henne med å integrere bevisstheten og og kunnskapen om dette?

Ja. Det er bare forståelsen av det. Det vil komme gradvis til henne etterhvert som det integreres.

Hva kan dere fortelle oss om årsakene til ubehaget hun har i kroppen sin, det vi kaller MS?

Det handler om å ta plass i kroppen. Å integrere og forstå handlingsmønster. Årsak og virkning. Fysiske begrensninger – som ikke er der når det ikke er bruk for dem lenger. Å komme seg ut av det sporet hun er på.

Hvorfor har det blitt sånn og hvor kommer det fra?

Det er som at det er en skitten trakt som dirigerer energiene. Det er noe fysisk men også en energikanal.

Uansett hvor dette er lokalisert i eller rundt kroppen hennes, er det noe dere kan rense for henne nå?

Ja hvis det er det hun ønsker. Det blir gjort nå.

Dere fortalte oss at det å forløse sykdom er en av hovedoppgavene hennes i dette livet. Hvilke andre oppgaver har hun?

Å være et lys. Å være en sjel uten begrensninger. Å finne glede hvor andre ikke ser glede. Å gi håp og fjerne kritisk tenkning. Å samle mennesker og bygge broer. Å forandre og gjenoppbygge kroppen til å bli en krystallinsk kropp. Først hennes egen og så hjelpe andre med å gjøre det. Hun er på vei men har fremdeles arbeid igjen å gjøre. Det vil ta 3 år.

Hva er hennes gaver/evner?

Magi og guddommelighet.

Hvordan kan hun bruke det i livet sitt?

Til healing og musikk.

Hva er hennes mest fremtredende egenskaper når det gjelder healing?

Medfølelse. Bygge håp. Bruke sine hender og å veve lys. Hun har det i seg selv om hun ikke tror det. Hun vil finne ut når og hvordan hun kan begynne å bruke det. Å lese kan hjelpe henne med å forstå hvor enkelt det er.

I forhold til planeter og solsystemer, hvor er det hun har sin sterkeste tilhørighet?

Alcyone.

Har hun et sjelenavn?

Det er Aleia.

Hvor mange liv har hun hatt på jorden og når var det siste?

Hennes siste liv på jorden var for 150 år siden. Hun har hatt tre liv her fra fødsel til død, og to liv hvor hun ikke hadde noen oppgaver.

Hva betyr det at hun ikke hadde noen oppgaver?

Det betyr at hun ikke ble født her.

Okay, så hva med hennes nåværende liv? Ble hun født her eller kom hun inn i kroppen senere?

Hun kom inn ved fødselen men på en annen måte.

Hvordan fungerer det?

De byttet.

Hvorfor? Var det planlagt?

Nei. Den som egentlig var ment å komme inn kunne ikke så hun tok plassen i stedet. Det er også derfor hun har en konstant identitetskrise.

Om hun er påvirket av ting som tilhører den andre sjelen som egentlig skulle komme, kan dere hjelpe henne med å gi slipp på dette?

Ja vi vil hjelpe henne med det.

Kan dere nevne eksempler på andre planeter, systemer eller univers hun har hatt liv på tidligere?

I stor grad så er det engleriket, men også Orion, Pleiadene, Sirius og Andromeda.

Hvorfor valgte hun å erfare liv andre steder etter å levd i engleriket?

For bli hel. Det var en del som ikke var ferdig. Det er som ha hennes høyre arm ombygget og gjort ferdig.

Kommer hun opprinnelig fra Alcyone eller var hun en engel før det?

Som støv i en ørken. Det er bare en liten del av det.

Så man kan velge hvilken erfaring man ønsker å ha neste liv?

Noen kan det. Hun kunne det denne gangen.

Så det er ikke noe man alltid kan bestemme selv?

Nei. Det har med gruppen å gjøre. Enhet.

Kan dere gi oss en statusrapport i forhold til skanningen og healingen som utføres?

Det er en (1) del igjen. Det handler om å hente tilbake sjelebiter. Vi har en igjen å hente. Vi vil ikke gi noe svar i forhold til sjelegruppen hennes men det vil bli avklart.

På hvilken måte vil den fysiske kroppen hennes føles annerledes etter sesjonen i dag?

Hun vil ha mindre spenninger og føle seg lettere og sikrere.

Hvilke fysiske symptomer vil forsvinne?

Svimmelhet og støt.

Hun nevnte noe om magen sin...

Hun bør spise levende organisk mat.

Kan dere se om hun har noen innestengte følelser i kroppen?

Ja i tynntarmen og i skuldrene. Hun er redd for å uttale ord. Det handler om hennes egenverdi. Det kommer til å bli bedre nå.

Har hun noen tungmetaller i kroppen som det kan gjøres noe med i dag?

Aspartam. Bly. Kvikksølv. Vi vil jobbe med det. Det vil redusere presset i hodet hennes.

Finnes det et mønster i familien hennes som har med kjærlighet, forhold og sykdom å gjøre?

Ja. Det påvirker hele sjelegruppen hennes.

Er det noe hun kan gjøre for å forløse dette?

Å si i fra og ta ansvar. Hun må bryte mønsteret og da vil linjene bli forløst. Det er noe som kalles for kristus-linjen. Vi vil hjelpe henne.

ETTER SESJONEN: Hun var veldig overrasket over at hun hadde vært i transe i 2,5 timer. For henne føltes det som 20-30 minutter. Alt føltes så utrolig virkelig sa hun. Hun var også veldig overrasket over hvor forskjellig hun følte seg i de ulike livene og scenene. Ting som hadde plaget henne før hypnosen kjentes nå ganske så bra og annerledes ut. Hun var veldig fornøyd med sesjonen og følte seg endelig helt på plass i sin egen kropp!


Tillatelse til å gjengi artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og ikke er endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert.

Copyright © Tom Arild Waagbø - Matrixhealing.no. Alle rettigheter reservert.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).