Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: The fall of Valantis (Atlantis) Neste side: Engel i forkledning

 

Hybridbarn inkarnert på Jorden

I sesjoner med 'Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv' er alt mulig! Sesjonene utføres enten med 'Quantum Healing Hypnosis Technique' eller 'Beyond Quantum Healing' som begge er unike regresjons- og healing-teknikker utviklet for å kunne utforske sjelens tidligere opplevelser og gi oss svar på spørsmål om oss selv, sjelen og hele vår eksistens, samt få svar og healing fra vårt Høyere Selv. QHHT og BQH er begge godt egnet til formålet. 

QHHT ble utviklet av Dolores Cannon over en periode på mange år og har siden blitt veldig populær over hele verden. Dette mye på grunn av de mange bøkene Dolores skrev med utgangspunkt fra sesjonene hun utførte, men også de mirakuløse healingene som finner sted. BQH ble utviklet av Candace Craw Goldman og er en nyere og mer fleksibel metode. Candace var en god venn av Dolores og fungerte som medhjelper for henne i mange år. BQH har på relativt kort tid også blitt en kjent og populær metode. 

Det er mange gode grunner til å ha en Quantum Healing regresjon fordi det er så mye mer enn 'bare' healing. Vi vet aldri hva vårt Høyere Selv har planlagt for oss men det er alltid det vi trenger mest og er ment å erfare. Det er det som er viktigst for oss akkurat nå. Det Høyere Selvet er et aspekt av oss selv som har en mye høyere bevissthet. Det kan se det store bildet og ønsker alltid vårt beste og ønsker å hjelpe oss. Det er en energi av ren kjærlighet. I en avslappet tilstand av transe er vi i stand til å erfare det vårt Høyere Selv vil at vi skal oppleve og også la det komme gjennom og kommunisere med oss!En QHHT sesjonshistorie

Leyla (fiktivt navn) var en 19 år gammel jente som kom til meg med ønske om å få klarhet rundt opplevelser med UFO og bortføringer i barndommen. Etter den siste «bortføringen» (tatt ombord i romskip) i en alder av 13 år, hadde hun utviklet klarsyn og evne til å se med det tredje øyet. Hennes tidligste minne var å sveve i verdensrommet før hun kom inn i det nåværende livet. Hun var interessert i ting som finans, vitenskap og teknologi men også meditasjon og spiritualitet. En annen viktig grunn for sesjonen var ønsket om å få innsikt i årsakene til kronisk migrene, syns-sensitivitet, angst, depresjon og følelsen av å ikke høre til, samt healing for dette.

Følgende er et redigert sammendrag av hva som skjedde under sesjonen. Hun har nettopp ankommet en scene og ser seg rundt:

«Det er virkelig mørkt. Det ser ut som... vent... det er rart. Jeg tror jeg er i et romskip. Lysene er veldig svake. Det er et vindu som går fra gulv til tak, og jeg ser paneler. Jeg tror det kan være et kontrollrom. Jeg ser ut og jeg kan se jorden. Jeg er ikke alene her. Jeg ser to andre menn som er kledd som meg. Hodene deres er virkelig store og de har store øyne som er litt skråstilt oppover. Øynene er ikke helt svarte. Små og slanke neser, munn og ører. I likhet med dem har jeg støvler på og en body som er helt svart. Fingrene mine er veldig lange og tynne. Huden ser blek og glatt ut, nesten reflekterende. Jeg har en tynn kropp. Det er rart. Kroppen føles veldig lett som om jeg er i en annen dimensjon enn i mitt nåværende liv.»

«Hensikten med å være her er å observere jordens fremgang som helhet. Vi overvåker dens vibrasjonsfrekvens og tar også målinger av atmosfæren og det elektromagnetiske feltet. Vi ser på jorden fra en annen tidslinje. Mennesker er våre forfedre. Vi er en hybridart som "De Grå" skapte kunstig ved å blande sitt DNA med menneskelig DNA. Det er flere hybridprogrammer som involverer mange galaktiske raser. På vår tidslinje har rasen vår allerede eksistert en god stund. Vi føler en god tilknytning til mennesker.»

Jeg ber henne se på en scene hvor hun gjør det hun vanligvis bruker mesteparten av tiden sin på:

«Ja vent, jeg må se nærmere på dette. Dette er rart. Jeg er som en sjef som forteller folk hva de skal gjøre. Jeg er veldig respektert. Vi er en del av en større allianse. Det er andre raser som lever på skipet vårt mens de jobber med oss. Noen ganger vender de tilbake til sine hjemplaneter. Det er et sentralt moderskip som vi noen ganger drar til for større møter hvor jeg er en av dem som representerer vår rase.»

Jeg ber henne gå og se en scene fra moderskipet og fortelle meg om det:

«Jeg ser mange av forskjellige raser gå gjennom gangen til møterommet. Noen av disse rasene er jeg lite kjent med og noen har jeg aldri sett før. Jeg ser en som er nordisk utseende. Jeg ser også andre raser som ikke har hår på hodet men ansiktene deres er veldig menneskelignende. Noen av dem har en blåaktig hud. Det er en som ser veldig merkelig ut for meg. Han har en veldig lang hals.»

«Det er mange allianser som jobber sammen og dette er et moderskip hvor de ulike alliansene møtes. Vi har et felles symbol men uniformene ser ikke nødvendigvis like ut. Det er forskjellige allianser som jobber for forskjellige formål. Vi snakker om jorden. Vi kommuniserer telepatisk slik at ingen egentlig snakker. Dette spesifikke rådet er en del av en større galaktisk føderasjon av allianser, og selv om vi også er ansvarlige for andre verdener, ser det ut til at Jorden akkurat nå er et tema av stor bekymring. Vi er redde for at de vil ødelegge seg selv på en eller annen måte. Mennesker er veldig voldelige mot hverandre. Det er viktig at vi sørger for at jorden ikke blir utslettet. Det ser ut til å ha en effekt på resten av universet.»

Så hva bestemmer dere å gjøre med det?

«Vi vurderer å sende representanter. Vi diskuterer hvem som skal inkarnere der. Ikke nødvendigvis for å gjøre noe spesifikt men prøve å jorde energien fra høyere dimensjoner. Ulike raser i dette møtet planlegger å sende folk ned. Det virker som det er mange sjeler som venter på å gjøre det.»

Hva med din rase? Skal dere det?

«Mange av oss er villige men ikke før vår tid er over. Vi må vente til livet vårt tar slutt før vi kan bestemme oss. Det er en stor risiko og ikke noe alle rasene på møtet er villige til å gjøre. Jorden har en tung energi som er ubehagelig. Noen raser har kropper i stase så de trenger ikke å vente til noen dør før de kan bli sendt ned.»

Vi forlater den scenen og jeg ber henne gå til neste viktige dag. Hva skjer?

«Jeg ligger på et bord. Det er flere der av mitt folk som står rundt meg. Jeg tror jeg er skadet i hodet og kanskje øvre del av ryggen. De gjør noe for å hjelpe meg. Vi skulle et sted for å utforske noe da jeg hadde en ulykke og falt. Et øyeblikk føltes det som om jeg skulle dø. Det var en merkelig følelse. Jeg kommer meg gradvis etter det.»

Neste viktige dag:

«Jeg er tilbake på bordet igjen. Det ser ut som dette er mot slutten av livet mitt. Det er som om jeg er klar over at jeg kommer til å dø. Jeg har blitt gammel og det ser ut til at jeg dør av naturlige årsaker. Det bare skjer.»

Over på åndesiden har han et annet perspektiv og jeg spør hva han lærte av det livet:

«Det har med fellesskap og samarbeid å gjøre. Jeg lærte hvordan det føltes å tilhøre en familie. Følelsene mine er ikke så utviklet men jeg føler at jeg er dypt elsket, respektert og verdsatt av folket mitt. Selv de i alliansen som ikke er av min rase er som familie for meg. Det var en følelse av enhet og det å aldri være alene. Man mister aldri tilhørighet til sin rase og til kilden. Vi er født med kunnskap om hvem vi er og hvor vi kommer fra. Vi stiger fortsatt like mye som jorden stiger. Vår rase er fortsatt på sin egen utviklingsvei akkurat som alle andre raser er det. Selv om vi ikke kjenner følelser så mye så føler vi fortsatt et ansvar (og har kapasitet) til å ta vare på våre menneskelige forfedre. Jeg hadde ingen spesifikk hensikt med det livet annet enn å bare være, skape og oppleve ting. Som rase skaper vi vårt eget formål i livet ved å gjøre de tingene vi liker.»

Når jeg spør hvorfor det var viktig for Leyla å bli vist dette livet begynner Leyla å gråte:

«I dette livet føler hun seg alltid veldig alene og frakoblet alle. Hun føler at hun ikke har familie. Til en viss grad har hun valgt sine nåværende omstendigheter fordi de står i så stor kontrast til hennes tidligere liv. I vår sivilisasjon har vi ikke den følelsen av frakobling eller ensomhet fordi vi alltid er bevisste. Vi er en familie og vi tar vare på hverandre. Leyla var til en viss grad fra en ødelagt familie i den forstand at foreldrene skilte seg da hun var veldig ung og hun fikk aldri sjansen til å føle tilhørighet og være del av en familie. Hun må (begynner å gråte igjen) huske at hun aldri er alene. Hun føler seg ikke særlig tilkoblet men vi vil at hun skal vite at vi fortsatt er sammen med henne.»

Jeg ber henne nå om å forlate scenen og integrere personligheten tilbake i kroppen sin. Jeg ber så om at en høyere bevissthet skal komme gjennom og kommunisere med oss. Når en forbindelse er etablert, spør jeg hvorfor det spesielle livet ble vist henne:


«Det er fordi det livet er årsaken til at hun er på jorden nå. Leyla er en del av hybridprogrammet. Moren hennes ble bortført mens hun var gravid og som et resultat av det har Leyla noe hybrid-DNA i seg. "De Grå"/forbundet har en plan. Det er hybridbarn som bor på skipene og som skal sendes til jorden etter første kontakt. Leyla er en av dem som har litt mindre hybrid-DNA. Ved å inkarnere på jorden med endret genetikk er vi i stand til å se hvordan det fungerer på et dypere nivå. Det hjelper oss å ta avgjørelser avhengig av hvordan folk reagerer på interaksjoner med henne, og hvordan folk oppfatter henne hjelper oss å finne ut når tiden er inne for å sende hybridbarna ned til jorden. Hun er ikke helt lik barna på skipene, men en av de få hybridiserte menneskene som lever direkte på jorden og som er født på jorden. Det hjelper oss å forstå hvordan hybridbarna på skipene vil tilpasse seg jorden. Så vi studerer henne på en måte men hovedhensikten med å vise henne dette er å minne henne på at hun aldri er alene eller frakoblet. Fordi rasen vår er så ung og ny reinkarnerte hun bakover i tid til denne jorden og denne tidslinjen etter at hun gikk bort i det livet. Vi kommer fra en fremtidig tidslinje. Vi prøver å endre banen for hvor denne tidslinjen går og hvordan jorden vil utvikle seg. Dette forklarer også Leylas psykiske evner og interaksjonene hun har hatt med oss.»

Takk for at du oppklarte det for henne. En annen grunn til at Leyla ønsket denne sesjonen var fordi hun ønsket å få vite årsakene til hennes fysiske problemer og også få healing av dette. Må hun ha disse plagene? Er det noe vi kan hjelpe henne med i dag?

«Vi kan hjelpe.»

Flott. Skann kroppen hennes nå og se hva dere finner av ubalanser, blokkeringer eller annet og fortell oss om årsakene til dette. Vi vil gjerne også vite om det kan helbredes og hva dere kan gjøre for å hjelpe. (Lang pause. Klienten puster dypt.)

«Hun bærer... hmm... kroppen har det bra. Migrene... hun har mye følelsesmessig bagasje (nåværende liv). Hun må slutte å kjempe. Hun undertrykker det. Vi kan redusere presset. Hun tenker for mye. Hun har en tendens til å fortsette å forestille seg tidligere hendelser i hodet. Det bare hoper seg på henne. Vi kan hjelpe henne å gi slipp på det. Hun trenger å være mer i øyeblikket. Vi prøver å redusere stresset. Symptomene hennes forverres av stresset hennes. Hun har fortsatt følelser av verdiløshet, og hun lar tidligere hendelser definere henne eller påvirke oppførselen hennes. Hun må være bevisst på følelsene sine og hvordan hun har det med seg selv, og også fysisk aktivitet bør hjelpe. Hun må spise mer sunt. Hovedbudskapet er egentlig at når hun føler seg dårlig takler hun det ved å ignorere det.»

Hva er årsaken til plagene hun har i forbindelse med synet og overfølsomhet for lys?

«Det er relatert til traumer fra tidligere liv. Symptomene er veldig knyttet til migrenene hennes. Det er den følelsesmessige bagasjen hun bærer fra dette livet og tidligere liv. Vi kan hjelpe henne med å fjerne det. Lengselen etter hennes tidligere liv er også en medvirkende årsak.»

Hun har hatt perioder med depresjon siden barndommen. Er det relatert til hennes tidligere liv?

«Det er egentlig ikke en bivirkning fra hennes tidligere liv men den sterke kontrasten mellom det og hennes nåværende liv. Ved å oppleve traumer, ensomhet og depresjon i dette livet er hun i stand til å se den motsatte siden av det. Hun lærer av det og har nå en bedre forståelse av det sammenlignet med hennes tidligere liv da hun ikke kunne forstå følelser så godt. Det lærer henne noe men hun trenger ikke å føle det slik. Hun må huske at hun ikke er alene. At hun ikke trenger å være avhengig av noen andre for sin lykke. Bare fordi hun er fysisk alene betyr ikke at hun virkelig er alene. Hun føler seg virkelig ikke støttet i dette livet. Virkelig frakoblet. Det kommer til å bli bedre til en viss grad etter i dag men det er en prosess. Når alt kommer til alt er hun ansvarlig for sin egen helbredelse. Vi kan bare hjelpe i en viss grad. Det er virkelig stor forskjell i forhold til det hun har opplevd tidligere. Det hjelper henne å forstå ekstremiteten av menneskelige følelser.»

Ble hun virkelig bortført av utenomjordiske vesener i barndommen?

«Ja. Tre ganger. Sist gang da hun var 13 år gammel. Det ble gjort for å skanne og overvåke hvordan kroppen hennes fungerte og responderte på DNA-et hun fikk. Hennes psykiske evner ble også forbedret og er årsaken til de intense synene hun hadde etter dette. Det var Essassani (hennes eget folk) sammen med noen Pleiadians som gjorde dette.»

Hun har et minne om å sveve i verdensrommet uten kropp før hun inkarnerte på jorden. Hva er grunnen til det minnet?

«Hun fikk lov til å huske det som en påminnelse om sitt opphav og tilknytning til stjernene.»

Jeg merker at det er noe med Leyla og spør hvorfor hun ikke lenger ligger stille på madrassen. Ligger hun ikke komfortabelt? Hva skjer med kroppen hennes?

«Hun får en overhaling av tarmsystemet. Det gir henne litt ubehag. Det er ikke veldig vondt.»

Hva kan Leyla gjøre selv for å få mest mulig ut av sesjonen i dag?

«Hun trenger bare å ta et steg tilbake og slappe av litt og være mer tilstede. Hun må bli mer bevisst på hvordan hun har det med seg selv som person. Meditasjon hjelper også og hun er allerede i ferd med å forbedre kostholdet sitt.»

På slutten av sesjonen ber jeg om at kroppen hennes skannes en siste gang for å se om alt er i orden:

«Det meste sitter i hodet men vi ser det er noe toksisitet i kroppen. Det er derfor vi renser kroppen hennes nå. Det vil heles.»

Har dere noe dere vil si til henne til slutt i dag?

«Hun spiller en viktig rolle i hybridprogrammet. Det er bare noen få av dem på jorden for øyeblikket. Det er fortsatt i de tidlige stadiene i denne tidslinjen. Leyla er en av de første hybridiserte menneskene som spesifikt har Essassani DNA i seg. Ikke alle av dem er klar over formålet deres eller hvorfor de er her. Leyla er delvis bevisst på det men det kommer ikke til å bli for mange av dem. Noen flere av dem vil komme til jorden i løpet av de neste årene. På grunn av Leyla og de andre hybridbarna kan vi fremskynde prosessen med programmet og forberedelsene til første kontakt. Hvis vi er heldige vil hendelsen skje i Leylas levetid men det avhenger av forskjellige faktorer. Det er vanskelig å spå fremtiden. Hybridbarna vil hjelpe jorden med å stige opp. Vibrasjonen deres er mer i harmoni med de høyere frekvensene.»

Jeg spør mer om ascension (oppstigningen):

«Det er jorden som helhet som kommer til å stige opp. Ikke tro at det blir et skille. Alle må være sammen. Vibrasjonen må heves kollektivt. Vi må hjelpe hverandre.»

 

Tillatelse til å gjengi artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og ikke er endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert.

Copyright © Tom Arild Waagbø - Matrixhealing.no. Alle rettigheter reservert.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).