Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Fjernhealing Neste side: Kinesiologi & Healing

 

Healing på benk

Informasjon om healing hvor du er fysisk tilstede

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Jeg tar i mot klienter hjemme hvor et eget rom fungerer som lokale for dette. 

Vi innleder møtet med å sette oss ned og prate litt før du legger deg på benken. Jeg ønsker å vite hvorfor du kommer og hva du ønsker hjelp med og eventuelt svare på spørsmål som du måtte ha. Om du ikke har spørsmål eller føler for å prate utover det mest nødvendige så er det naturligvis greit. Det er helt opp til deg. I forhold til selve behandlingen så gir jeg relevant informasjon om dette før vi begynner.

Mange synes det kan være godt å få lettet hjertet og bli lyttet til, spesielt om det er ting som er vanskelig. Ofte kan plager ha sammenheng med opplevelser, tanker og følelser. Med meg kan du snakke om hva som helst, også ting som du kanskje føler at du ikke kan snakke med noen andre om. Å få hjelp til å se ting fra et annet perspektiv kan være til god hjelp. Jeg dømmer aldri noen og har selvfølgelig taushetsplikt. Hvis du ønsker det kan hele timen (eller større del av timen), brukes til samtale/veiledning. 

Om behandlingen

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Før healing setter jeg på avslappende bakgrunnsmusikk og demper lyset. Du velger selv hva du eventuelt vil ha av puter og pledd. Jeg har også en pøll til å ha som støtte under knærne hvis ønskelig. Eventuelt fottøy tas av. Klær, smykker, klokker eller lignende kan du ha på. Ett tips er å ikke ha på stramme/ukomfortable klær sånn at du får en mest mulig behagelig og avslappende opplevelse.

Det er ingen forutsetning å måtte ligge på en benk da behandling også kan mottas sittende om man ikke har anledning eller er i stand til å legge seg/ligge på en benk. 

Når jeg healer benytter jeg meg i all hovedsak av ikke-fysisk berøring, altså jobbing med energifeltet rundt kroppen. Er det hensiktsmessig og klienten godkjenner det og/eller ber om det, legger jeg hendene direkte på eller rundt et skade- eller smertested (problemområde). Jeg bruker nødvendigvis ikke noen bestemt metode eller framgangsmåte. Det mest riktige blir å kalle det for energihealing. Hva jeg gjør varierer utfra hva jeg intuitivt føler er mest hensiktsmessig. Hvis du skulle ønske det så kan jeg under healingsesjonen utføre rensing og balansering av chakraene dine (7 hoved-energisentre). Etter avsluttet healing har vi en kort avslutningssamtale.

Varighet på tjenesten er minimum 45 minutter inkludert registrering og samtale. Tiden man ligger på benken vil variere individuelt etter behov/situasjon. Det vanlige er 25 til 40 minutter.

Se prisoversikten for gjeldende priser på alle mine tjenester.

PS! Det er som hovedregel ikke anledning til å ha med seg andre inn til timen. Det er heller ikke anledning å vente i boligen. Unntak: Klienter som er under 18 år og/eller har spesielt hjelpebehov. Disse skal komme i følge med en forelder eller ansvarlig omsorgsperson.

PARKERING: Det er ikke anledning til å parkere foran/ved huset. Det finnes imidlertid noen få parkeringsplasser i enden av Flintvegen som er rett i nærheten. Ellers er det også mulig å sette fra seg en bil i Ulvedalen ved siden av/langs veien der. Benytt inngang på kortsiden av huset på høyre side, mot nabohus (ned en steintrapp).

Forrige side: Fjernhealing Neste side: Kinesiologi & Healing