Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Retten til IKKE å heales Neste side: Hvorfor ditt Høyere Selv ikke healer deg

 

Lornas nakkeprolaps helbredet

Enda et QHHT-mirakel

20. februar 2015

Oversatt til norsk av Tom Arild Waagbø. 

Denne historien er viktig så mitt håp er at du leser hele artikkelen. Hvis du ikke er interessert i detaljene eller ikke har tid, så ta i allefall en titt på de to bildene nedenfor og les det neste avsnittet.

lornabeforeandafterscansredbox

LornaThomascombinedjpg

Lorna Thomas, alder 40 år, hadde to skikkelig smertefulle skiveutglidninger i nakken som trykket på nervene i ryggsøylen. Hun klarte kun å holde seg oppreist i omtrent 4 timer hver dag. Nevrokirurgen hennes fortalte at kirurgi (operasjon) var hennes eneste mulighet for smertelindring. Allerede dagen etter at hun fikk denne informasjonen, gjennomgikk hun en Quantum Healing Hypnosis sesjon som ble fasilitert (tilrettelagt/guidet) av Charlotte Daniel. Ved slutten av denne (etter ca 2 timer) så hadde ikke lenger Lorna Thomas noen smerter og var i stand til å bevege nakken fritt. De to MRI-bildene er bilder fra før- og etter at hun hadde QHHT-sesjonen.

Vanskelig å tro på? Det syntes Lornas nevrokirurg også. Han så først på det gamle MRI-bildet og så på det nye, og kunne ikke en gang kjenne igjen Lorna som den samme personen ved den andre MRI-skanningen. Men det var hun, og Lornas skiver var helbredet og all smerten borte.

"Men hva har du gjort?" spurte han. "Jeg har hatt en Quantum Healing Hypnosis sesjon" svarte Lorna. "Hypnose?" sa kirurgen med forhøyet stemme. "Ja" sa Lorna. "Var det alt?" spurte han. "Ja," sa Lorna, "det var alt."

Denne historien er det antakelig umulig for nevrokirurgen å tro på, og kanskje også for deg. Det er forståelig fordi kulturen vi lever i forteller oss at slike ting ikke skal være medisinsk eller fysisk mulig. Men jeg forsikrer deg at det både er mulig og veldig virkelig. Eller du kan tro at denne historien høres ut som et "mirakel," hvilket også er forståelig fordi det da kan være enklere å akseptere. Uttrykket mirakel antyder vanligvis noe som meget sjeldent eller usannsynlig og ofte med en religiøs undertone. Men det interessante med denne typen healing er at det verken er sjeldent eller usannsynlig i det hele tatt. De som utøver Dolores Cannon's metode med Quantum Healing Hypnosis vil fortelle deg akkurat det. Vi ser, er vitner til, og hører om disse mirakuløse healingene fra andre utøvere hver eneste dag fra rundt om i hele verden.

Det som er sjeldent med denne historien er at det er ekte navn, ekte datoer, ekte fakta og ekte medisinske skanninger som blir presentert og publisert utenfor det metafysiske samfunnet. Det er virkelig enestående. Lorna Thomas og Charlotte Daniel ser ingen grunn til å skjule dette fantastiske tilfellet for omverdenen bak oppdiktede navn. De vil at du skal få vite om historien og feire, fordi at når det var mulig for Lorna så er det også mulig for deg og dine kjære.

Resten av historien:

Lornas før-skanning ble gjort den 7. januar 2011. Hun måtte vente helt til neste år på å få treffe nevrokirurgen igjen på grunn av forsinkelser hos England's National Health Service. Den dagen hun skulle treffe kirurgen igjen, var faktisk den samme dagen hun og Charlotte ankom for å delta på kurs i avansert QHHT (nivå 2), den 13. september 2012 i Pewsey, England.

I løpet av den lange ventetiden etter den første skanningen ble Lornas tilstand verre. Mye verre. I starten på september 2012 var hun ikke i stand til å rotere hodet fra side til side. Det var smertefullt for henne å bruke hendene til noe som helst. Hun hadde problemer med å pusse tennene og ha på seg sminke. Hun hadde til og med vansker med å få i seg mat uten smerter. Hun måtte legge seg ned veldig ofte og kunne ikke snu på hodet uten forferdelige smerter. Hun var redd for hvor ille det kunne bli før hun endelig skulle få treffe nevrokirurgen. Hun var bare i stand til å holde seg oppreist noen få timer per dag, men kun hvis hun tok sterke smertestillende medisiner.

Alt dette var snart i ferd med å endre seg.

Det var den andre dagen av QHHT-nivå 2-kurset. Dolores hadde da bedt studentene om å gå sammen i grupper på tre for å øve på metoden sammen. Lorna kom i en gruppe sammen med Charlotte Daniel og en tredje person ved navn James Frankland. Ved begynnelsen av hver øvings-sesjon byttet de på rollene med å være fasilitator, "klient" og observatør.

Lorna Thomas and Charlotte Daniel

(Lorna Thomas og Charlotte Daniel)

Charlotte hadde allerede vært "klienten" dagen før og skulle nå være fasilitator (tilrettelegger/guide) for sesjonen. Lorna skulle være "klient" og James observatør.

Lorna var henrykt. Det var hennes tur til å oppleve QHHT. Hun hadde stor tro på at det var mulig å bli fullstendig helbredet i løpet av sesjonen. Hun skulle ikke bli skuffet.

Lorna forteller: "Jeg elsket å lære QHHT på nivå 1-kurset i Faringdon i 2011 så jeg måtte bare ta nivå-2 også. Jeg visste at jeg ville få oppleve å være "klient" på dette kurset, og det var det som gjorde at jeg meldte meg på. Jeg sa til meg selv at dette ville være det nest beste etter å ha en sesjon med Dolores selv. Jeg trodde med hele mitt hjerte at å ha sesjonen på dette kurset ville helbrede meg."

Jeg kunne også føle energien i huset der vi øvde oss – den var ganske elektrisk og tykk. Jeg må innrømme at jeg ikke bare var spent men også ganske nervøs. Jeg hadde ikke selv hatt en sesjon tidligere og visste ikke hva jeg kunne forvente. På forhånd hadde jeg ingen spesielle forestillinger om hvordan det ville føles å være "under hypnose", så jeg bare overga meg til prosessen. Jeg husker at det var veldig emosjonelt. Det "tidligere livet" jeg opplevde å se på var ganske merkelig – det var ikke som en vanlig liv, men en opplevelse av å være et vesen som samlet informasjon for å gi til andre etterpå.

Det jeg lærte i sesjonen var at jeg fortsatte å bære på informasjonen jeg hadde samlet, og ikke alltid gav den fra meg som jeg var ment å gjøre. Dette viste seg å være roten til problemene jeg hadde i nakken. Jeg bar på informasjonen og alle følelsene i nakken. De fysiske symptomene var en representasjon av manglende evne til å lære å gi slipp.

Etter å ha fått innsikt i- og forståelse for problemet begynte mitt "Høyere Selv" å heale meg. Jeg husker at varmen begynte å stige opp gjennom nakken. Faktisk ble det litt vanskelig og ubehagelig for meg å puste. Jeg peste og ble fylt med en voldsom energi. Det var så intens at min "normale" bevissthet begynte å komme tilbake, fordi jeg følte det så veldig tydelig. Det vibrerte i hele kroppen min.

Jeg følte meg bedre med en gang – jeg følte meg som en million dollar, fullstendig fornyet med endeløs energi. For en stund etter sesjonen hadde jeg nesten ikke noe behov for å sove. Kun et par timer hver natt. Dolores' metode forandret livet mitt fullt og helt.”

Charlotte som var fasilitator/guide for denne sesjonen, beskriver sin opplevelse på denne måten: "Jeg tror ikke at min rolle var avgjørende for at Lornas sesjon ble en suksess. Jeg tror det var på grunn av hennes overbevisning om at hun kom til å helbredet, men selvsagt også, selve teknikken som fikk henne til det nivået av transe som gjorde healingen enklere å "få tilgang på" og manifestere.

Som dette vesenet hun sa at hun opplevde å være, var hun en del av prosessen med å samle følelser, informasjon og lærdommer av informasjonsgrunner, muligens for et kollektiv, for så å gi dem fra seg og fortsette å samle mer til den store malstrømmen av bevissthet.

Da jeg spurte Lornas Høyere Selv hvorfor de valgte å vise henne dette, var svaret: For å vise henne at hun har tatt med seg- og fortsatt med denne informasjonsinnsamlingen også i sitt nåværende liv. Hun deler ikke problemene sine, men samler på dem og arbeider seg gjennom dem på egenhånd. Ved å ikke gi skikkelig slipp på dem har hun fortsatt med å holde på smerten. Hun holder fast på for mye så vi måtte vise henne hvordan hun kunne kvitte seg med det. Nå kjenner hun til følelsene og kan gjøre det for seg selv. Hun vet hva hennes oppgave er, og vet hvordan hun kan gi slipp på problemer og følelser."

En vanlig dag i Quantum Healing Hypnosis' verden!

Charlotte Daniel er en dedikert utøver av QHHT og har sin praksis i London og Dorset, England. Du finner hennes hjemmeside HER.

Lorna Thomas praktiserer også QHHT i North Somerset, England. Du kan skrive til henne på e-postadressen lorna@hotbarz.co.uk.

For mer informasjon om QHHT, utdanning/kurs og Dolores Cannons arbeid, se DoloresCannon.com.

For informasjon om Candace og hennes QHHT praksis, se candacecrawgoldman.com.

Tillatelse til å dele denne artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og linker inntakt og uten å være endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert. 

Copyright 2015 Candace Craw-Goldman.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).