Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Healingmetoder Neste side: Reconnective Healing

 

BLU-e Healing

BLU-e™ (Beings of Light, Universal Energy)

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

"Det er en ny “glemt” healingform kanalisert ned fra en universell kollektiv bevissthet av avanserte spirituelle healere. BLU-e™ er ikke bare healing for den enkelte, den er også et svar på "akselereringen" på vårt plan av eksistensen nå. BLU-e™ er en vibrasjonell transformasjon som involverer at den enkelte gjør bevisste valg i forhold til å heale enkeltmennesker så vel som healing av vår felles underbevissthet og Moder Jord. Den er en guddommelig kraft som forsterker og gir healere kraft til å bringe deres gaver og healing evner til nye høyder. Kort sagt, den gjør det mulig å gjøre mer med mindre – slik at vi kan hjelpe så mange som mulig i å oppnå deres egen healing og høyere utvikling.

BLU-e™ er en fullstendig sjelsharmonisering. Den kombinerer prinsippene om multidimensjonal spirituell healing og den asiatiske filosofien om livsenergien, omtalt som Qi/Chi/Prana (Japan, Kina og India). Den er en transehealing-energi som tilpasser seg den enkeltes spesielle behov og er ganske forskjellig fra de fleste andre healingformer.

BLU-e Healing og Reconnective Healing er begge former av det man kan kalle energi-medisin, energi-healing, energi-terapi og/eller spirituell healing.  

BLU-e™ er energien som reaktiverer livsenergien din. Denne livsenergien er senteret av ditt vesen og din sjels essens. Det er senteret av alle muligheter I en selv. Det er derfor det noen ganger omtales som dit “Qi Potensiale”. Vi fødes alle med dette Indre Lyset."

Mottakere av BLU-e healing beskriver energien som harmonisk, kjærlighetsfylt og dypt avslappende. Noen kan få en følelse av eufori (lykkerus/glede/forelskelse). Ved utføring av BLU-e går jeg inn i en lett tilstand av transe. Dette vil kunne gjøre det lettere å legge merke til- og eventuelt tolke informasjon som ligger i energikroppens ulike lag/nivåer, og da eventuelt gi en tilbakemelding på dette. 

Det finnes 3 utdannelsesnivåer innen BLU-e Healing. Jeg har nivå 1 og 2. 

Hvordan BLU-e™ virker:

Det menneskelige energifeltet også kalt auraen, er et innviklet system av overlappende og vibrerende energi-bølgemønster som gjennomtrenger hele den fysiske kroppen. Dette betyr at alle våre "problemer" også er vibrerende energimønstre som virker på forskjellige frekvenser. Frekvenser kan endres like lett som vi skifter stasjon/frekvens på en radio eller en TV. BLU-e™ kan endre, forløse eller reparere/gjenopprette frekvensene slik at ubalanser rettes opp og strømmen av energi flyter på en mer velfungerende måte.

BLU-e energien kan i likhet med Reconnective Healing benyttes ved fjernhealing.

BLU-e™ - unlike any energy you have ever experienced!

"Jeg opplever at det er en form for re-connection til energien fra kilden - vår opprinnelige energiform. Jeg opplevde at jeg enten bare kunne ta i mot det som kom, eller velge/ta fra det jeg ville ha."

-En mottakers opplevelse av fjernhealing med BLU-e energien.

(BLU-e står for "Beings Of Light, Universal Energy")

Forrige side: Healingmetoder Neste side: Reconnective Healing