Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Hvorfor ditt Høyere Selv ikke healer deg Neste side: The Oracle of Delphi

 

Egyptisk gudinne myrdet - Magi - Healing

I sesjoner med 'Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv' er alt mulig! Sesjonene utføres enten med 'Quantum Healing Hypnosis Technique' eller 'Beyond Quantum Healing' som begge er unike regresjons- og healing-teknikker utviklet for å kunne utforske sjelens tidligere opplevelser og gi oss svar på spørsmål om oss selv, sjelen og hele vår eksistens, samt få svar og healing fra vårt Høyere Selv. QHHT og BQH er begge godt egnet til formålet.

QHHT ble utviklet av Dolores Cannon over en periode på mange år og har siden blitt veldig populær over hele verden. Dette mye på grunn av de mange bøkene Dolores skrev med utgangspunkt fra sesjonene hun utførte, men også de mirakuløse healingene som finner sted. BQH ble utviklet av Candace Craw Goldman og er en nyere og mer fleksibel metode. Candace var en god venn av Dolores og fungerte som medhjelper for henne i mange år. BQH har på relativt kort tid også blitt en kjent og populær metode. 

Det er mange gode grunner til å ha en Quantum Healing regresjon fordi det er så mye mer enn 'bare' healing. Vi vet aldri hva vårt Høyere Selv har planlagt for oss men det er alltid det vi trenger mest og er ment å erfare. Det er det som er viktigst for oss akkurat nå. Det Høyere Selvet er et aspekt av oss selv som har en mye høyere bevissthet. Det kan se det store bildet og ønsker alltid vårt beste og ønsker å hjelpe oss. Det er en energi av ren kjærlighet. I en avslappet tilstand av transe er vi i stand til å erfare det vårt Høyere Selv vil at vi skal oppleve og også la det komme gjennom og kommunisere med oss!

 

En QHHT sesjonshistorie

Klienten var en ung kvinne i tyveårene. Jeg kaller henne Sandra, som ikke er hennes virkelige navn. Hun fortalte meg at hun alltid hadde vært en spirituell person. Ettersom hun hadde prøvd vanlig hypnose før så visste hun at hun enkelt ville gå inn i transe.

Etter induksjonen opplevde hun 3 tidligere liv. Det er vanlig å ta klientene til den siste dagen i de livene de ser på, men noen ganger skjer det at klienten selv "hopper" inn i et nytt liv uten at de har blitt bedt om det. Dette kalles populært for "leap frogging", noe hun gjorde i begge de første livene hun så på. I det første livet opplevde hun å bli voldtatt som 17-åring av en Cowboy et sted i Vesten. For å ikke å oppleve smerten fra dette, observerte hun det på avstand. Etter å ha utforsket dette livet en liten stund, skiftet plutselig scenen og hun befant seg i kirke i ferd med å skulle gifte seg med en pen mann som hun ikke elsket. (Hun var nå en annen person). Mannen var en velstående, god og omtenksom mann, så hun hadde alt hun trengte med unntak av den store kjærligheten. Det var heller ikke så mye av betydning å utforske i dette livet, så da jeg ba henne om å skifte scene og dra til en annen viktig dag, endret hun igjen karakter og befant seg på et helt annet sted og tidsperiode. Det er dette livet resten av denne historien vil ta for seg. Men først litt om hvorfor hun ble vist de første livene.

Lærdom fra det første livet: (Senere forklart av hennes Høyere Selv). Å ta vare på kroppen sin. Hvorfor ble hun vist voldtekten? Hun gjenskaper følelsen i sitt nåværende liv. Hun kan nå gi slipp på det!

Lærdom fra det andre livet: Å ikke gifte seg hvis hun egentlig ikke vil det, eller hvis hun ikke er klar for det. Ikke gifte seg bare for glede noen andre. Ikke tillate seg selv å bli blindet.

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balanseringDet neste Sandra opplevde skulle snart vise seg å være noe utenom det ordinære. Hun befinner seg nå sittende på en trone i det hun mener må være det gamle Egypt. Hun har på seg veldig mye sminke og i ørene har hun triangelformet ørepynt som nesten berører skuldrene. Hun har stenbesatte armringer i gull og i pannen har hun en turkis sten. Hodeplagget hun har på seg er svart- og gullstripet, og minner henne om Sfinxen. Hun har på seg en gullfarvet kjole. Skuldrene er nakne. Tronen er en løve laget i tre hvor løvens labber utgjør armlenene. Hun ser utover en folkemengde, og hun oppfatter at hun er en slags lederskikkelse og har makten over dem. Hun føler seg veldig rolig og kraftfull, men føler også en tomhet fordi den makten hun har ikke er noe hun har valgt selv. Det er ikke så mye annet å gjøre enn å bare sitte der. Hun vet at hun er meget vel respektert og godt likt av folket. De forguder henne for hennes vennlighet og rettferdighet. Menneskene i mengden ser ut som arbeidere og har på seg hvite skitne klær. De befinner seg inne i et stort rom som er opplyst av fakler.

 Jeg ber henne nå forflytte seg til det stedet hvor hun vanligvis tilbringer dagene sine:

"Det er et veldig flott sted. Vakkert. Vegger og tak er i gull/gullfarge, og lange hvite silkegardiner henger ned fra taket. Det bugner av forskjellig frukt på store fat. Mange tjenere gjør sitt beste for at jeg skal ha det bra."

Plutselig sier hun: "Det føles som at jeg må være veldig forsiktig... det er nesten så jeg må hviske." Føles det som at noen vil skade deg? "Det er som at veggene har øyne og ører." Føler du at makten din er truet? Er posisjonen din trygg? "Jeg må være forsiktig." Hvorfor må du være forsiktig? "Sjalusi. Jeg kan se at det er en mann... det er noe med han." Hvem er denne mannen? Er han en av folket eller av dine? "Nei nei nei... han er fra noe annet. Ikke fra folket."

Føler du at denne mannen observerer deg? "Han kommer mot meg i sinne!" Hva sier han til deg? "Jeg skal ha det som er mitt! Jeg vil ha det som er mitt... jeg vil ha det som er mitt!" Hva er det han refererer til? "Antakelig rikdommen, velstanden og makten." (Sandra er nå veldig urolig og ser redd ut). Er det noe som er galt... føler du deg ukomfortabel? "Uhhhh----ahhhh----uhhhh!" Det er okay... alt er trygt. Bare pust rolig. "Uhhhhh----ahhhh!" Bare pust det ut. Alt er bra. Bare pust rolig. "UHHHHH! (Hun begynner å gråte, og jeg forstår ikke hva det som skjer. Hun vrir mer og mer på seg og holder hendene sine over brystet og magen). Plutselig sier hun: "FORGIFTET!" (Gråter høyt). Husk at du kan distansere deg selv fra situasjonen, og observere det som skjer fra utsiden. Du trenger ikke å oppleve smerte. (Dette hjelper ikke og Sandra puster raskt mens hun åpenbart kjenner på følelsen det gir å ha blitt forgiftet. Noen ganger er det meningen at man skal oppleve ting selv om de er traumatiske og kan medføre ubehag. Det er kortvarig og det er aldri noen fare forbundet med det).

Fortell meg hva det er som skjer. Sa du at du ble forgiftet? "Ja." (Hun gråter fremdeles). Hvem forgiftet deg? "Jeg drakk noe." (Hun hyperventilerer). Var det denne mannen som gav det til deg? "Ikke direkte, men ja det er han som står bak." Okay, Bare la scenen utspille seg og fortell meg hva som skjedde når du er på den andre siden av det (etter døden). Sandra gråter mer igjen nå. "Han tok vekk rikdommen... han tok vekk alt det gode! Rikdommen og velstanden var ikke så viktig, men han tok det fra meg. Han var sjalu og ville bare eie ting." Hva oppnådde han med å ta livet ditt? Hva tjente han på det? Ble han den nye lederen? "Stakkars folk!" Hvorfor sier du det? "Han var en slem mann. Rett og slett ondskapsfull."

Da folk tiltalte deg i det livet, hva kalte de deg? "Nes... Nes... Nesfer... Nesferati." (Hvisker). "Nesferati, Nesferati..." (Vanskelig å høre). Nefertiti? "Nei, Nesferati." (Hun sukker tungt). Nesferati? Okay, det er bra. "Huh... uh.. de hadde et godt liv med meg som leder. Dette er så tungt..." (Sukker tungt mange ganger). Alt er bra. Det er okay. Du klarer deg fint. Når du nå er på den andre siden av det livet og ser på det fra et annet perspektiv, hva vil du si at du lærte av det? (Sukker fremdeles). "Jeg er så kald. (Sandra fryser helt tydelig. Hun skjelver og begynner å stamme når hun snakker). "Det var godt å være der. Jeg skulle ønske jeg kunne ha vært der lenger. (Hun stammer skikkelig av kulde). "Det var et godt liv." Alle liv har en lekse og en mening. Hva var det du lærte av det livet? "Å gjøre gode ting... til å skape det gode. Å være god og leve godt. Å være snill og hjelpe andre med å ha et godt liv." (Hun begynner å gråte igjen). Du er på den andre siden av det og trenger ikke å føle ubehag lenger. "Det er så stort. Følelsen av å dø. Det var ingen god måte å dø på. Kulden. Det er så kaldt!"

Bare ta noen dype åndedrag og føl at kroppen din fyller seg med varme. Varmen kommer tilbake til deg nå. Alt er i orden. Du kan fremdeles ha følelsene, men ethvert kroppslig ubehag er nå borte. Vennligst fortell meg mer om hva du tenker om det livet. Hva oppnådde du? Hva mer lærte du? "Det jeg ser og husker klarest, er folket og måten de så meg- og tilba meg på. Ikke det at jeg ville at de skulle det..., og det var noe som ble bygget. Det er som ørepynten jeg hadde på meg i form og farge." Mener du på den bygningen som du var inne i? "Ja, bygningen var en representasjon av meg. Den er veldig høy og spiss. Mye høyere og smalere enn en vanlig pyramide. Ok, den er som en obelisk da? "Jeg vet ikke hva det er for noe, men fargen er gullaktig. Er bygningen laget av gull? Er dette på utsiden? "Nei, jeg er inne. Jeg ser på den fra innsiden."

Nå som er du er på den andre siden av det livet, kan du se på bygningen fra utsiden hvis du vil. Fortell hva den ser ut som. "Jeg kan se vinger... det er meg med vinger. Det er en statue på toppen av bygningen. Et stor statue av meg." Hva er bygningen laget av, og hvilken farge har den? "Den er bygget av steinblokker som er beige- og hvitaktig ut. Jeg tror den må være rundt 100 meter høy. Det ser hvertfall sånn ut fra her jeg er. Jeg ser den på avstand. Jeg kan se den klart." Beskriv området rundt bygningen for meg. Hva slags landskap er det? Er det andre bygninger der? "Jeg kan se pillarer... (hun stammer).. men ingenting er igjen av der nå. Bare sand. Jeg tror det brukte å være planter der." Er det pillarer rundt bygningen? (Jeg forsto ikke da at hun nå beskrev hvordan det ser ut der i vår tid). "Nei, de bare står der. Noe mangler. Det er bare ruiner." Snakker du om hvordan det ser ut der nå, i vår tid? "Den skulle ha vært der... men det er ingenting. Den er borte." Vet du hvilken tidsperiode dette var? "Omtrent 10000 år siden." (Hun ler når hun sier dette).

(Sandra føler seg fremdeles kald, til tross på at hun har på seg en tykk dyne). Føl at varmen returnerer tilbake i kroppen din nå. Du er rolig, varm og føler deg bra (hun sukker igjen). Hva var oppdraget ditt i det livet? "Å bygge. Å bygge.. bygge.. bygge." (Gjentar flere ganger). Er det korrekt å anta at dette livet var i Egypt? "Ja,... Nilen var der." Kan du fortelle meg hva intensjonene dine var for det livet (på et sjelenivå), før du kom inn i det livet? "Manifestere tankene mine." Hvordan gjør du det? "Å bygge med hjelp av tankekraft. Det er magi." Hvordan ble den høye pyramiden bygd? Det var jo et fantastisk byggverk. Hvilke teknikker ble brukt? (Sandra smiler hemmelighetsfullt og ler stille). "Med tanker." Okay, ja du sa jo det. Var det du som bygde det eller var det noen andre? "Det var refleksjoner av mine tanker. Jeg manifesterte det med tankene." (Klienten begynner nå å hviske mens hun holder en finger over munnen).... "Hysj...shhhh, det er ikke meningen at jeg skal snakke om dette!" Hvem er det som sier det? (Hun gjentar at vi ikke bør snakke om det). Er det noen som sier til deg at du ikke kan snakke om det? "Ja." Hvem sier det? (Hun smiler og ler nå). "Shhhhh... det er bare en stemme som sier det. Shhhh...."

Du kan trygt fortelle det til meg. Er det hemmelig? "Ingen visste hva det var jeg kunne." Jeg forstår. Men det er veldig lenge siden nå. Kanskje du kan snakke om det nå, til meg? "Nei, ikke enda. Nei nei nei... Tiden er ikke riktig for det." Hva gjorde deg i stand til å gjøre det den gangen? "Magiske tanker." Hvordan lærte du deg det? "Alle kan gjøre det, hvis de vet hvordan." Nå er jeg veldig nysgjerrig her. "Jeg kan ikke fortelle deg noe mer. Det føles ikke riktig å snakke om det." Er det farlig å la det bli kjent for andre? "De er ikke klare for det enda. De vil ikke være det på mange hundre år." (Hun refererer til menneskene på jorden). Er det andre som også har disse evnene, eller er det bare deg? "Det er mange skapere. Det er hva vi kaller oss for. Vi er mange." Tilhører dere en spesiell gruppe av sjeler? "Jeg er ikke ment å snakke om dette. Det føles feil. Men vi er her, vi er her. Og vi er mange." Hvem er vi? "Vi er en gruppe." Hvor kommer dere fra? "Ikke fra her. Et annet sted." (Vil ikke si noe navn). Vær snill å fortell meg litt mer. "Man må reise gjennom lyset for å komme dit... svoishhhhh! (Lager lyd). Det er i en annen... i en annen... i en annen dimensjon."

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balanseringHvem er dere? Er det et navn på gruppen? Hva kan jeg kalle dere i steden for bare "dere"? Vennligst gi meg mer informasjon. (Lang pause... Sandra ler lavt og smiler). Er dere engler eller kanskje oppstegne mestere? Hva er dere? Du trenger ikke å fortelle meg hvordan du bygde den pyramiden. (Pause...). "Vi har store øyne... vi har store hjerner. En liten munn. Veldig små ører og neser. De er ikke så viktig. (Hun hvisker fremdeles, men litt høyere nå). Det viktigste er øynene og hjernen. Det er det du legger merke til." Så dere har fysiske kropper da? "Ja." Hvor høye er dere? "Ikke så høye." Hva med fargen? "Grå, grønn, grå, grå, grå." Så når dere kommer til jorden i menneskelige kropper så har dere egentlig bare skiftet form? "Ja." Har dere en hjemplanet? "Ja, den er på et annet sted omgitt av mange stjerner. Ikke i denne dimensjonen." Har planeten et navn? "Det begynner på N... jeg kan ikke fortelle deg navnet." Er navnet kjent for menneskene? Hvis det er det, hva er det vi kaller den? (Jeg lar henne ikke slippe unna så lett). "Neptun." Neptun er jo i dette solsystemet, men du sa i en annen dimensjon. Kan du fortelle meg hvilken, om det er mulig å si det? Et tall eller noe? "Javisst, jeg kan gi deg et nummer. (Hun staver nummeret for meg, ett tall om gangen mens jeg gjentar dem). "3---2---7---8---6---5---3."

Er det så mange dimensjoner? Er det tusenvis av dem? "Dette er noe helt annet. For å skulle reise til oss, må man reise gjennom..... det er noe helt annet." Hva mener du? Hva er annerledes? (Hun sukker tungt igjen). "Det er ikke meningen at jeg skal snakke om dette. Tiden er ikke inne for det." Men det er mulig å reise dit? Må vi gjøre det på en spesiell måte? "Mmmmm." Reise gjennom noe spesielt? "Mennesker har ikke teknologien til å forstå det. Det er ikke mulig for dem å forstå det nå. Så ved å fortelle deg navnet på planeten og de tallene, så har jeg ikke fortalt noe av verdi." Jeg setter uansett pris på at du forteller det, fordi det er fasinerende. Jeg tror at Sandra vil finne det interessant også, når hun lytter til opptaket senere. (Hun morer seg når jeg sier dette, smiler og ler stille). Har du noe fasinerende du kan fortelle meg om? Jeg har mange spørsmål og jeg er veldig nysgjerrig. Jeg finner dette veldig interessant. "Når tiden er riktig.... så vil mer bli avslørt for deg. (Hun snakker nå til meg personlig). Spennende. Har du noe du vil si til menneskene på dette tidspunktet? "Alt vil komme til å gå bra." Takk, det er det godt å høre.

Jeg spør nå om denne energien kan svare på Sandras spørsmål for henne, eller om det vil være nødvendig å kalle inn hennes Høyere Selv for dette? "Mmmm... vi er den ene og samme. Det eneste som trengs er omforming og justering... til en annen form for lys."

Jeg kaller nå inn Sandras Høyere Selv. Jeg kan se og høre at energien hennes endres (hun sukker tungt flere ganger, noe som er et tegn på at hun er dypt avslappet og i transe).

Hvorfor ble Sandra vist det livet i Egypt? "For å minne henne om hvor sterk hun er." "Noe mer? "Tro. Hun vet hva hun er i stand til å gjøre." Hvem var hun det livet? Er navnet Nesferati korrekt? (Sukker igjen). "Mange ting skjedde der. Ting som har påvirket deg i alle dine liv." (Høyere Selv snakker direkte til henne, og sier du og dine). Kan hun gi slipp de negative påvirkningene som hun har med seg fra det livet? (Sukker). "Ja." Hva var disse? "Sorg." Noe mer? "Å føle hun har noe som har blitt fratatt henne." Kan hun gi slipp på den følelsen? "Det vil bli bedre, men ta noe tid før alt er borte." Er det noe hun kan gjøre for å få fart på den prosessen? "Hun vil finne ut av det. Hun vet det inni seg." Ok, veldig bra, men kan dere uansett fortelle henne det, sånn at hun kan høre det på opptaket når hun lytter til det? "Hun har en visjon som er vanskelig å forklare med ord. Det er ett bilde hun har inni seg. Livet er hennes vei. Hun vil vite hva det er mens hun går." Okay. Så alt hun trenger å gjøre er la følelsene guide henne til det som er riktig for henne? "Ja. Jeg kan fortelle deg om det bildet hun har: Hun er dekket av gull mens hun ligger her. Hun er fremdeles her. Hun vil komme til det stedet igjen. Tiden vil komme."

Hvordan var hun i stand til å manifestere det hun gjorde med tankene i det livet? Hvorfor glemte hun ikke disse evnene da hun ble født inn en menneskelige kropp på jorden? "Fordi det var meningen. Det var hennes magi og kraft, det var henne. Det er essensen av henne. Det er den hun er." Veldig fasinerende. Har vi alle denne essensen og kraften til å kunne gjøre slike ting? "Alle er født med det, en spesiell essens. Alle har en sterk evne som påvirker alle andre liv, og som kan føles i alle disse livene. Det er dette som skjedde med henne. Det har blitt glemt i henne." Det vi ønsker for henne i dag, er at hun kan ta med seg videre alle de gode tingene, og kvitte seg med de negative som hun ikke har bruk for lenger. (Sandra morer seg nå). Hva er det som er så morsomt? "Hun er så god til å straffe seg selv. Det holder henne tilbake. Tanken på å bli kvitt dette gjør henne glad og fornøyd."

Jeg spør nå om de kan foreta en skanning av kroppen til Sandra og utføre healing på henne, noe som blir innvilget med en gang.

Vennligst fortell meg hva dere har oppdaget av eventuelle ubalanser og blokkeringer, og hva dere gjør for å helbrede det. "Vi jobber med Solar Plexus-området hennes og frigjør all sorg og smerte som hun har lagret der." Hvordan gjøres det? "Hun mottar en kraftfull energi som flyter gjennom den ene hånden hennes." Flyter den til henne eller fra henne? "Den blir trukket ut fra henne og renser det aktuelle området." Er det noe annet som trengs å heales etter dette? "Ja, det har med hennes testosteron-nivå å gjøre. Det trenger justering. Det er ikke stabilt." Er det grunnen til hennes humørsvingninger? "Ja."

(Jeg fortsetter å stille spørsmål mens healingen blir utført.) Hvorfor er hendene og føttene hennes alltid så kalde. "Døden." Døden? "Ja, hun frøs ihjel som mann i et annet liv." Kan dette heales her i dag? "Ja.". Veldig fint, takk. Det vet jeg Sandra vil bli veldig takknemlig for. Hva med hennes indre barn? Kan det heales også? (Sandra smiler). "Hun trenger bare å bli vist omsorg for. Vi gir henne så mye omsorg vi kan." Hva med energinivået hennes? "Hun trenger å beskytte seg selv. Å tilbringe tid i naturen og jorde seg på den måten vil hjelpe." Hun har en del humørsvingninger. Hvorfor har hun det og kan det heales? "Hun er født med dette. Det er en del av den hun er. Å være i den livsformen som Sandra er, gjør at humøret hennes svinger opp og ned. Hun nå lære å balansere seg. Hun vet dette."

Hvordan går det med healingen? (Det har nå gått en liten stund). "Den er ferdig. En del ting har blitt forløst." Tusen takk! Sandras Høyere Selv sa at det ikke ville bli utført mer healing denne dagen, og vi fortsatte med spørsmålene fra listen hennes. Alle ble besvart noe som forhåpentlig vis gav henne verdifull innsikt og forståelse for hvem hun er, om livet hennes, oppgavene og veien videre.

"Fullstendig healing av noe er fullt mulig og kan skje i løpet av en sesjon, eller i dagene etter sesjonen. Noen resultater er varige, mens andre ikke nødvendigvis er det. Her kan klientens tillit til at healingen har skjedd ha betydning. Om årsaken stammer fra hendelser i et tidligere liv, vil innsikt i- og forståelse av dette kunne gi en fullstendig healing, da klienten ikke lenger har bruk for denne "påminnelsen" og kan gi slipp på det. Healing kan også være betinget av at klienten må gjøre nødvendige endringer i livet for at ikke plagen/sykdommen skal komme tilbake. Det finnes også tilfeller hvor vårt Høyere Selv kun vil tillate og gi en delvis healing, fordi vi ennå ikke er ferdig med en erfaring vi er ment å ha, og som vi skal lære noe av i forhold til den "kontrakten" vi har for dette livet.  Det kan også være karma involvert som gjør at healing ikke vil skje uten at mønstre brytes, eller at vi gjør opp for/med noe eller noen. Det betyr at vi må bli bevisst på dette og aktivt gjøre noe selv for ting skal bli bedre. Det Høyere Selvet kan i så måte gi oss meget verdifull informasjon om forhold som holder oss tilbake og skaper sykdom og/eller problemer på andre vis."

Sesjonen varte i 5 timer, inkludert 2 timers intervju og forberedelser. Hun var i transe i nesten 2 og en halv time. Selv følte hun at det hadde gått mindre enn en time. Vi hadde en hyggelig etterprat hvor Sandra beskrev for meg hvordan hun tydelig kjente at energien endret seg da vi kalte inn hennes Høyere Selv. "Det var som at et sterkt lys kom inn rett foran hodet mitt." Hun var veldig fornøyd med sesjonen, og sa opplevelsen var så mye mer enn hva hun hadde forventet seg. 

 

I etterkant fant jeg følgende informasjon som kan underbygge Sandras historie:

Det finnes faktisk pyramider i Nubia som er slankere enn dem vi vanligvis forbinder med gamle Egypt. Nubia er en historisk region sør for oldtidens Egypt langs elven Nilen og er lokalisert i det som i dag er nordlige Sudan og sørlige Egypt. Pyramidene varierte i høyde og var laget av steinblokker. I dag er de aller fleste av dem sterkt skadet eller ødelagte. I følge Wikipedia er den eldste kjente perioden i dette området datert ca 4600 år tilbake. Jeg fant ikke noen referanser til navnet Nesferati, men det er heller ikke overraskende om hun levde for ca 10 tusen år siden. Sannsynligvis har byggverk fra så langt tilbake blitt totalt ødelagte. Tidsangivelsen og navnet Nesferati kan avvike og det er derfor ikke usannsynlig at det kan være snakk om en person fra noe nyere tid med et lignende navn. Det har for eksempel eksistert mer enn en dronning/gudinne i oldtidens Egypt med navnet Nefertari. Den ene og mest kjente av dem var gift med Ramses II.

"Nefertari, hvis navn betyr den mest vakre av dem alle, var ikke noen vanlig dronning. Hun var den høyst elskede hustruen til den store faraoen Ramses II. Han bar kronen for øvre og nedre Egypt i 67 år, sannsynligvis fra år 1279 før Kristus. Han var både en freds- og krigsgud, og signerte verdens første fredsavtale. Hans populærtittel Ramses Den Store, fikk han fordi han var en stor bygger og konstruerte mange templer, statuer og obelisker som han satte sitt merke på over hele Egypt. Nefertari er av de best kjente dronningene av Egypt, og var Ramses` favorittkone. Hun fikk også oppført sitt eget tempel. Hennes gravkammer i Abu Simbel, er det mest spektakulære og dekorerte av alle i Dronningenes Dal. På gravkammerets fasade oppførte Ramses en statue av henne i samme størrelse som sin egen. Nefertari ble blant annet omtalt som 'Gudinne av folket'. Hun ble utrolig nok til tross for sin tidlige død, en av kun to dronninger som ble opphøyet til Gudinne. Sånt var uhyre sjelden fordi det vanligvis kun var faraoer som ble gjort til guder. Hun døde i det 25. regjeringsåret til Ramses II, av årsaker som ingen vet noe med sikkerhet om.

 

Tillatelse til å gjengi artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og ikke er endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert.

Copyright © Tom Arild Waagbø - Matrixhealing.no. Alle rettigheter reservert.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).