Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Om forventninger Neste side: Biblioteket mellom livene

 

Arr på lungene og astma helbredet

En QHHT healinghistorie

Artikkel av Candace Craw-Goldman. Oversatt til norsk av Tom Arild Waagbø.

En nydelig dame kontaktet meg for en QHHT-sesjon og beskrev grunnen til at hun ønsket dette, på følgende måte: "Jeg er en healer som i egne øyne, er en god en. Jeg har hjulpet mange av mine klienter til et bedre liv på flere måter. Jeg klarer derimot ikke å helbrede meg selv. Jeg ønsker å finne ut hvorfor og forhåpningsvis lære hvordan jeg kan gjøre det." 

"Lisa" (ikke hennes virkelige navn), ankom praksisen min iført flotte fargefulle skjerf, klær og krystallsmykker. Hun utstrålte en stor ro og energi av kjærlighet rundt seg. Jeg håpet på en vellykket sesjon og ble ikke skuffet. 

Lisa var i midten av 60-årene. Hun var en praktiserende reiki- og krystall healer i en storby. Hun hadde en travel praksis med glade og fornøyde klienter. Hun hadde mange venner og var glad og godt fornøyd med eget liv til tross for sin fysiske tilstand. 

Hun var det eldste barnet i søskenflokken, og hadde blitt født alt for tidlig på en tid hvor legene ikke var så flinke til å redde så små babyer som de gjør i dag. Hun fortalte meg at hun ble født etter kun 28 uker i morens mage, og veide kun ca 750 gram. Moren ble traumatisert under fødselen. Lisas doktor og familie forventet ikke at hun skulle overleve, og familien ble fullstendig fokusert på moren hennes fordi de tenkte at babyen ikke kom til å leve.  

Som spedbarn hadde Lisa store problemer med å puste. Åpenbart så overlevde hun, men var et sykelig barn som fikk alle sykdommene som gikk. Lungene fikk arr og hun var hardt rammet av astma hele livet sitt. Hun tok diverse medisiner og hadde inhalatorer som ikke virket i det hele tatt lenger. På toppen av det hele bodde hun i en by kjent for sin skitne og forurensede luft. 

Med raspete stemme og anstrengte pust, fortalte Lisa at hun mediterte regelmessig og ofte kommuniserte med engler og de usynlige plan. Hun gikk lett i meget dyp transe. De helbredende englene eskorterte henne til et tidligere liv i Atlantis hvor hun også var en healer. Hun var i stand til å beskrive hennes praksis på den tiden i stor detalj. Hun brukte krystaller da også, men på en annen måte. Hun hadde et stort rom konstruert rundt en enorm krystall, og det var seremonier hvor farger ble brukt for å helbrede fysiske og følelsesmessige problemer hos folk fra samfunnet der. 

Under den delen av sesjonen hvor vi snakker med det Høyere Selvet, spurte jeg om hvorfor hun ble vist dette livet. Det Høyere Selvet forklarte at hun hadde hatt mange inkarnasjoner som healer, og fortsatte denne erfaringen i det nåværende livet. 

Jeg spurte det Høyere Selvet hvorfor Lisa ble født så tidlig og hvorfor hun hadde utfordringene med pusten. Det svarte på denne måten: "De arrete lungene og den begrensede pustingen var planlagt og skulle fungere som `hastighetsbremser` i livet hennes. Hun er en kraftfull healer. Hvis hun hadde hatt alt av sin energi og evner tilgjengelig på 60 og 70-tallet, ville hun hatt problemer med å bli akseptert for sine talenter av familien og i kulturen på den tiden. Astmaen og den nedsatte lungefunksjonen holdt henne igjen sånn at hun skulle utvikle seg gradvis og ha framgang i healingresultatene og oppdagelsene i mindre steg, enn om hun hadde vært helt frisk." 

Da sa jeg, "Vel, tiden er definitivt annerledes nå og som samfunn har vi større aksept for denne typen healing." Det Høyere Selv svarte, "Det er sant." Jeg spurte, "Trenger hun å ha denne `hastighetsbremsen` som lungene hennes er nå?" Det Høyere Selv sa, "Nei, det er ikke lenger nødvendig. Det har oppnådd sin hensikt." Jeg spurte da om healing av lungene hennes kunne innvilges med det samme. Svaret var, "Ja!"

Jeg så på mens bølge etter bølge av energi vasket over og gjennom Lisa. Hele kroppen hennes bølget. Det var i sannhet stort og fantastisk å se på. Når healing med en slik kraft skjer i en QHHT-sesjon, kjenner jeg også energien tydelig. Det føles nydelig og er uten tvil også fordelaktig for meg personlig. Jeg føler stor takknemlighet for å kunne gjøre dette for klienten min, og fordi jeg selv også mottar healing.   

Etter en stund sa det Høyere Selvet at healingen var komplett. Jeg spurte om Lisa`s medisiner. "De er ikke lenger nødvendige. Men, for at legen og henne selv skal ha ro rundt dette, bør hun trappe ned på bruken gradvis og slutte med dem på sikt. Vi vil fjerne de unødvendige bivirkningene for henne."

Jeg telte henne ut av transen og jeg tror aldri jeg vil glemme det neste som skjedde. Lisas øyne fløy åpne og hun satte seg strakt opp. Hun kastet av seg teppene hun hadde hatt over seg, og spratt ut av sengen, for så å begynne å hoppe rundt omkring i rommet som en duracell-kanin mens hun sugde til seg luft i dype innpust. "Å herregud, å herregud, å herregud!" sa hun igjen og igjen. "Hør! Hør på at jeg PUSTER!!" Hun pustet luft inn og ut av lungene i et sånt tempo at jeg trodde hun kom til å hyperventilere, men det gjorde hun ikke. Hun bare fortsatte på denne måten, dypt uten noen rasping, mens hun hoppet opp og ned. 

På et punkt stoppet hun og omtrent brølte, "Knærne min verker ikke!"

"Knærne dine?" spurte jeg, "Du sa aldri noen ting om knærne!"

Lisa sa, "Vel, det var fordi at jeg oppi alt dette aldri vurderte at de hadde noen betydning. Jeg har, ehh... Jeg HADDE artritt (leddbetennelse) i knærne." Hun begynte å hoppe opp og ned igjen, og tok noe dype knebøy. "Og nå verker de ikke lenger. Ikke i det hele tatt. Ingenting verker, og jeg kan puste. Jeg kan puste. Å herregud jeg kan PUSTE!"  

Under briefingen etterpå beskrev Lisa en visjon av engler rundt seg, og tilstedeværelsen av Kristus-bevisstheten bak dem. Øynene hennes skinte mens hun beskrev vesnene som hjalp til under healingen av henne.  

Er alle QHHT-sesjoner så dramatiske? Nei. Fører alle til umiddelbar helbredelse. Igjen, nei. Men det skjer ofte nok til å gjøre denne typen arbeid ekstraordinært og fantastisk, og verdt noen få timer investering for å gi det en sjanse. Mange sesjoner fører til lignende dramatiske healinger, men da over tid.  Det betyr at healingen blir og er gjort fullstendig på det "eteriske plan" under sesjonen, men vil ta noe tid før det manifisterer seg på det fysiske planet. 

Jeg har ofte spurt det Høyere Selvet hvorfor det er sånn. Noen av grunnene for øyeblikkelig healing er full og totalt tilgivelse av selv og andre; å være klar for å gjøre endringer, at man har den vibrasjonelle tilstanden som tillater det å skje; at leksene er fullt ut lært. Noen av årsakene til at healingen kommer senere, er at legens- og/eller familiens trosystemer krever en saktere forbedring for at de skal klare å akseptere det, eller det kan være at endringer fremdeles må gjøres i forhold til livsstil eller tilgivelse og forståelse.

Lisa kontaktet meg flere uker etter sesjonen. Hun var fremdeles like frisk og hun tok nå kun små mengder av medisinene hun hadde brukt, og planla å slutte helt med dem etterhvert. "Det er som å begynne helt på nytt igjen," fortalte hun meg. "Å ha den søte fornøyelsen av å kunne puste dypt er en sann velsignelse, og det hjelper meg å være opplagt og ha nok energi i arbeidet mitt. Takk for jobben du og Dolores og andre som uttøver denne metoden utfører. Det er virkelig en gave fra Gud selv."

For mer informasjon om QHHT og Dolores Cannons arbeid, se DoloresCannon.com

For mer informasjon om Candace og hennes praksis, se candacecrawgoldman.com

Tillatelse til å dele denne artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og linker inntakt og uten å være endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert. Copyright 2014 Candace Craw-Goldman.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).

Forrige side: Om forventninger Neste side: Biblioteket mellom livene