Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Oversatte artikler Neste side: Om forventninger

 

Lauras QHHT mirakel

Link til originalartikkel på engelsk.

24. september 2013

Oversatt til norsk av Tom Arild Waagbø.

Det du er i ferd med å lese er en veldig spesiell healinghistorie fra en veldig spesiell dame som omhandler hennes erfaring med QHHT. Historien er fra en dame som snakket med familien sin om å legge seg inn på sykehjem men som ikke gjorde det. Historien er fra en dame som fikk tilbake sin helse fullstendig og med den skapte seg et fantastisk nytt liv. 

Laura Casto er en dame som ikke for så veldig lenge siden ble gitt veldig små sjanser for å overleve. Hun er en dame som gjennom den fantastiske QHHT-prosessen fikk forståelsen av hennes sjels sterke forbindelse til kilden, og hvordan hun gjennom denne var i stand til å manifestere flere mirakler som førte henne fra dødens terskel til perfekt helse.  

Men la meg gå litt bakover i tid. Dette er antakelig et bra sted å dele litt grunnleggende informasjon angående "resultater" av QHHT som kanskje vil overraske deg. Jeg vet at det overrasket meg. 

Jeg ser at mirakler skjer. Jeg ser dem ikke hver gang, men jeg ser dem. Jeg er vitne til at de noen ganger manifesterer seg øyeblikkelig rett foran øynene mine. Andre ganger hører jeg om dem senere. Hvert mirakel er en grunn til å feire og føle stor takknemlighet. 

Når jeg bevitner hørsel som blir gjenopprettet, kreft som forsvinner, fødselsskader som reverseres, kirurgiske inngrep som blir unngått, ekteskap som blir reddet og bønner til Gud/Kilden som blir besvart, da spør jeg ofte klienten om de er villige til å dele sin historie slik at andre også kan få muligheten til å få en forståelse av hva som er mulig både for seg selv og for resten av menneskeheten. 

Nesten alle jeg spør avslår. Eller så lover dem å skrive en tilbakemelding senere, noe som aldri blir gjort. Jeg funderte på dette i mange år. Jeg spurte meg om hvorfor en person som selv har opplevd slike mirakuløse ting, helse, healing, fred, forbindelse til Gud/Kilden, ikke var villige til å dele dette? Hvis livene deres har blitt snudd helt rundt på en positiv måte etter en eneste sesjon med QHHT... hvorfor vil de ikke dele dette med hele verden?

Jeg ville. Eller ville jeg?

Jeg vet nå hvorfor de fleste ikke forteller sin historie. Det er mange grunner til det, men to skiller seg ut. En har å gjøre med familiehistorier. Skam er ennå noe som ofte følger tilgivelse. I hvertfall kulturell skam, og de fleste av disse historiene har å gjøre med dypt skjulte familiehemmeligheter eller innestengt sinne og ergrelse/nag. Selv om klienten beveger seg mot total aksept og tilgivelse, så gjør ikke andre rundt dem nødvendigvis det samme.

Den andre grunnen er også ett dypt fastgrodd kulturelt konsept. Som samfunn rynker vi på nesen av- og benekter ideen om at et individ har kraften til å kontakte Gud/Kilden direkte eller manifestere vårt eget mirakel. Å annonsere at et mirakel har skjedd er ofte en invitasjon til dom og latterliggjøring.

Mange religioner proklamerer at den eneste måten å få kontakt med Gud/kilden på, eller oppleve hva de vil anse som mirakler på, er gjennom deres trangsynte og spesifikke doktriner som hovedsaklig avhenger av andre eller krefter utenfor en selv. De fleste mennesker er uvillige til å utsette seg selv for religiøs latterliggjøring. Hvem trenger det? Spesielt hvis du nettopp har blitt gitt et nytt liv!

Disse er de to hovedgrunnene til at det ikke finnes flere offentlige healinghistorier som følge av QHH-teknikken. Forhåpentligvis vil dette endre seg en vakker dag. Jeg brukte å ønske og håpe at noen av disse menneskene ville ombestemme seg og fortelle historien sin til alle. Men vet du hva? Jeg har nå fått en annen forståelse rundt dette. Jeg tror at disse folkene faktisk gjør lurt i holde sine mirakler private og dyrebare. De vet at det å ha venner, familie og kollegaer som dømmer eller betviler deres mirakel, fører til tvil eller frykt i forhold til hvordan forbedringene manifesterte seg for dem. Dette kan virke ødeleggende for dem, og selvsagt har de rett. Jeg forstår dette veldig godt og støtter dem. Nesten alle som har hatt disse livsendrende sesjonene holder detaljene trygt for dem selv. Hvem kan kritiserere dem for det?

Av og til er det klienter som er modige og selvsikre nok til å stå fram med sine historier, og deler detaljene i håp om at andre kan dra nytte av det. Laura Casto er en av disse. Hun var klient hos Dolores Cannon i juni 2012. Hun forteller sin historie med sine egne ord nedenfor: 

Skaperen av Alt som Er fortsette å velsigne livet ditt og din familie Laura, og takk, du er en veldig spesiell dame. 

Laura Casto fra Moore, Oklahoma, holdt følgende tale til The Oklahoma Psychic Research and Education Association Fair den 7. september 2013. 

Jeg er så glad for å være her i dag for å kunne dele min historie og min opplevelse med QHHT. Den 20. juni 2012 forandret livet mitt for alltid! På den tiden brukte jeg en gåstol og var avhengig av oksygenmaske, med null håp eller tid. Jeg strevde med å holde meg i live!
 
Jeg var så hardt rammet av leddgikt i nakkevirvlene at nerven i spinalkanalen som regulerer hjertet og lungene var trykket flat. Dette gjorde at legen rekvirerte en gåstol til meg for å hindre et fatalt fall. 
 
Jeg er også en "silikon-implantat overlever" fra 1984. Protokollen på den tiden var å fjerne brystvevet og plassere silikon-implantatet bak brystmusklene (pectoralis) hos kvinner som var hardt rammet av fibrosystisk sykdom. Jeg stolte på vestlig medisin og ble fortalt at implantatene var harmløse. Seks måneder etter inngrepet utviklet jeg astma og også lungebetennelse.
 
Jeg hadde implantatene i sju år. De lekket silikon til lungene og resten av kroppen min som førte til en mengde helseproblemer. Silikonet hadde ødelagt immunsystemet mitt. Skaden var skjedd!. 
 
I tyve år gikk jeg inn og ut av sykehus med ukontrollerbare og sterke astma-anfall og noen ganger også lungebetennelse. Helsen min var blitt så ødelagt at jeg ved tre forskjellige anledninger ble anbefalt av forskjellige leger å pensjonere meg på medisinsk grunnlag, men jeg ville ikke gi opp!!
 
Hver gang jeg ble lagt inn på sykehuset fryktet jeg at det var for siste gang! Det var tilfeller hvor legene gav beskjed til døtrene mine om ikke å forlate meg ved sengen, fordi de trodde slutten var nært forestående. 
 
Årene med sterk astma og den agressive behandlingen skadet hjertet og lungene mine og førte til hyperventilering i lungene. Denne tilstanden forverrer seg og er dødelig med en forventet levetid på to til fem år. I 2012 var jeg på mitt sjette år. Jeg levde på lånt tid. Begge de nedre lungelappene hadde kollapset noe som gjorde det vanskelig å puste selv med oksygenmaske. Kroppen min var i ferd med å slå seg av.
 
Jeg var bundet til hjemmet mitt i sju år. Å forlate det var farlig fordi astmaen kunne utarte seg. Jeg hadde egen hjemmesykepleier og ble informert om sykehjem. Til tider lurte jeg på hvordan familien min ville bli uten meg. Jeg ble deprimert og følte meg ensom. Jeg følte at ingen virkelig forsto hva jeg gikk gjennom.  
 
Gjennom årene påvirket silikonen bukspyttkjertelen min. Jeg utviklet kronisk Pankreatitt (bukspyttkjertelbetennelse) i 2011, noe som tvang meg over på en diett av flytende føde. En MRI avdekket flere syster i leveren, en syste på den ene nyren og en i bukspyttkjertelen. 
 
For femten måneder siden gikk jeg på mange forskjellige medisiner som skulle tas gjennom munnen. Jeg fikk pustebehandlinger flere ganger om dagen og brukte i tillegg tre forskjellige inhalatorer. En inhalator var så dyr at jeg kjøpte den fra Canada. Jeg brukte stadig større doser med oksygen og måtte bruke gåstol.
 
Tiden var i ferd med å renne ut! Jeg gikk inn i meg selv daglig og ba om veiledning og healing. Jeg ba om et mirakel! Så møtte jeg Dolores Cannon!! 
 
Jeg møtte Dolores på en UFO-konferanse i April 2012. Hun var hovedforedragsholder. Jeg snakket med henne da hun signerte bøkene som jeg hadde kjøpt. Vi snakket om tilstanden min og hun ba assistenten sin om å sette meg opp på venteliste for en QHHT sesjon. Ventelisten var på fem år på den tiden. Den har nå vokst til åtte år! Jeg fortalte assistenten hennes, Sara, at jeg hadde pengene, skyssen og bodde i Oklahoma by som bare var en kort kjøretur unna. Jeg hadde alt, bortsett fra tid. Jeg hadde barn og barnebarn. Jeg trengte mer tid!
 
I mai, måneden etter, mottok jeg en epost fra Dolores' assistent som informerte meg om en avbestilling for den 20. juni. Mirakelet mitt hadde skjedd! Jeg hadde håp! Jeg følte meg så velsignet! 
 
laura,casto,dolores,cannon,quantum,healing,hypnosis,therapy,qhht

Laura og Dolores Cannon 

Dolores underviser i QHH-teknikken over hele verden. Hun er nesten aldri hjemme. Hun hadde kommet hjem for to uker. På fritiden sin tar hun i mot en klient pr. uke. En klient som var hos henne uken før jeg skulle dit, hadde fløyet inn fra Kina. Mitt hjerte var fylt av takknemlighet.

QHHT er ekte saker. Det forandrer liv! Det er en teknikk som gir personlig styrke og forståelse for din egen visdom. Det hjelper deg med å finne din individuelle kraft til å manifestere- og koble deg på kilden for de svar vi alle har i oss.

Noen ganger trenger vi å bli vist erfaringen vi har gjort oss i et annet liv, for å bli bevisste på dette og få innsikt i det nåværende livet vi lever. Når noe blir identifisert kan forandringen begynne og forholdene bli løst opp i: Hvis man overgir seg, aksepterer og tror. Med andre ord; BE OM DET, TRO PÅ DET, TILLAT DET OG MOTTA DET!! 

Min største lekse i dette livet var å "be om hjelp" og å "tillate og motta". I løpet av sesjonen forsto jeg at det hadde tatt meg mange liv å lære meg å "be om hjelp". I dette livet førte det til at jeg mistet karrieren, helsen, hjemmet mitt og alle mine eiendeler. Jeg husker at Dolores sa, "det er okey å dele byrden fordi det gir andre en sjanse til å lære sine lekser". Da endelig forsto jeg det! 

Under "tidligere-liv" delen i min sesjon, ble jeg vist at STOLTHET forhindret meg fra å lære leksen om å "be om hjelp". Jeg forsto også at det var UVERDIGHET i dette livet som bidro til at jeg ikke ba om hjelp. Jeg følte ikke at jeg var verdig nok. I løpet av sesjonen ble årsakene til at jeg jeg følte meg uverdig identifisert. Da jeg løste opp i disse forholdene og forsto lærdommen som ble presentert for meg, begynte forvandlingen.

De klientene som ikke er villige til/unngår å ordne opp egne forhold vil ikke transformere/forvandle seg. Alle har problemer i livet sitt. Noen gjør noe med dem og blir helbredet og fortsetter livet, mens andre benekter at de eksisterer og ingen endringer skjer. Vi er gitt fri vilje på denne 3-dimensjonale jorden. De som velger å gå gjennom livet og ignorere ting som ikke er bra, vil dra meg seg problemene videre og fortsette å streve. Graden av suksess er opp til klienten selv, sett i forhold til hvor mye de ønsker forandringene. VI MÅ FIKSE OSS SELV!! 

Et intervju blir foretatt av klienten før sesjonen. Intervjuet gir klienten mulighet til å snakke med utøveren om sine bekymringer, viktige hendelser, helse og forventninger. Det gir også klienten anledning til å dele sin historie og sine livserfaringer, noe som kan være til stor hjelp med å gi innsikt og bevissthet i deres nåværende liv. 

Den dagen jeg hadde min sesjon var jeg hos Dolores i sju timer. Hun ba meg om å dele min livshistore fra barndom og til nåtid. Hun observerte, stilte spørsmål og avbrøt underveis for å kommentere informasjon. Noe av det var ting jeg ikke ville høre, men som var avgjørende for at noen endringer skulle skje!! Hun gav meg innsikter og verktøy til å hjelpe meg med å navigere i livet mitt. Hun gav meg visdom og en framtid.

Hun forklarte hvordan fortiden kan påvirke nåtiden. Hun lærte meg viktigheten av å gi slipp og leve i nuet! Hun lærte meg viktigheten av manifestering og positive tanker!! Hun lærte meg å snakke sant og ikke bekymre meg om andres reaksjoner! Hun stresset viktigheten av å omgi meg selv med positive mennesker. Mennesker som tjener meg, mitt liv og hva jeg er ment å gjøre. Hun gav meg tillatelse til å leve på mine betingelser og ikke på noen andres!! 

Jeg visste alt dette men jeg hadde ikke anvendt det i mitt eget liv. Hun forklarte at frykt er en illusjon og at den eneste sanne virkeligheten i livet er kjærlighet! Hun forklarte hvordan kjærlighet er en handling og ikke bare et ord. Hun snakket og jeg lyttet! Jeg innførte og anvendte bevisstheten og innsiktene i livet mitt! Mitt nye liv! Forvandlingen hadde begynt!!!

Den neste delen av sesjonen var kraftfull. Da vi var kommet halvveis gikk strømmen, ironisk nok. Timingen var perfekt. Jeg hadde lært lekser, fordøyet informasjon og økt bevisstheten. Mens Dolores og jeg satt der å lyttet til den konstante lyden fra oksygen-apparatet mitt i mørket, sa kilden (Høyere Selv); "Slå av maskinen. Laura trenger den ikke lenger!" Beskjed mottatt!!! 

Etterhvert som sesjonen skred fram ble de to nedre lungelappene mine fylt av luft. Mine silikon-ødelagte og betente lunger føltes annerledes nå! Jeg kunne faktisk ta et dypt innpust. Jeg kunnne puste ved egen hjelp og jeg kjente ingen smerte!! 

Underveis i sesjonen ble jeg fortalt at astmaen kom som følge av at jeg hadde dødd i en sandstorm i et tidligere liv! Dette "hang igjen" og påvirket meg i dette livet. Så fort "restene" fra denne hendelsen ble identifisert så forbedret astmaen min seg betydelig, og i det forvandlingen startet ble også silikonrestene fjernet. Jeg er nå kvitt alle astma-medisiner og trenger ikke lenger å bruke oksygen!

Da jeg kom hjem igjen etter sesjonen med Dolores, ba jeg legen min om å ta røntgenbilder av lungene mine. Begge de nedre lungelappene var oppblåste og sirkulerte luft!!

Nakkevirvelen hadde blitt transformert ved bruk av lys og energi. Jeg kunne snu på hodet mitt uten smerter! Jeg har falt to ganger etter at jeg hadde sesjonen. Jeg har tatt MRI etter begge fallene som bekrefter at nakkevirvlene er helt normale igjen!! 

Forvandlingen fortsatte med å løse opp systene i bukspyttkjertelen. Jeg fikk en spesialist til å sjekke kjertelen noen uker etter sesjonen. Han kunne ikke finne noen syster med ultralyd. Han tok også blodprøver, og en uke senere ringte legesekretæren og informerte meg om at resultatene var helt normale! 

Systene i leveren ble også adressert, så vel som systen på den ene nyren og i bukspyttkjertelen. Jeg har ikke lenger kronisk pankreatitt! 

Hjertet mitt og lungene ble også transformerte. Jeg ble fortalt at arteriene i lungene var harde og ikke fungerte skikkelig, noe som førte til ekstra belastninger på hjertet. For noen uker siden sjekket kardiologen hjertet, og for første gang på mange år hadde jeg et normalt EKG. Han sa at hyperventilasjonen i lungene ikke lenger forverret seg. Fantastiske nyheter!! 

I over 30 år underviste jeg innen fysisk aktivetet- og helse. De fleste av disse årene jobbet jeg utendørs i sol, vind og med jord under føttene mine. Jeg elsket den søte essensen og lydene fra Moder Jord. 

De sju årene da jeg var bundet til hjemmet, sørget jeg over Moder Jord og mitt gamle liv. Jeg satt ofte og så ut av vinduet å prøvde å huske hvordan det var å være nært naturen.

Nå går jeg i solen og i vinden og kjenner jorden under føttene mine. Jeg hører de kjærlige lydene fra naturen igjen. Jeg setter pris på skyene, stjernene og månen. Jeg føler meg så velsignet!! Jeg har blitt gitt en ny sjanse. Jeg vet at alt skjer på et høyere nivå og vet at jeg har blitt guidet til mitt nye liv.

Dolores Cannon tok hånden min og jeg stolte på henne og QHH-teknikken... hun førte an og veiledet meg inn på denne nye reisen. Det finnes ingen mulige måter for meg å kunne betale henne tilbake på, for min livs forvandling.

Jeg er nå en dedikert utøver av QHH-teknikken og ønsker å hjelpe andre. Det var et løfte jeg gav til meg selv og Dolores. Man må huske at QHHT ikke bare transformerer/forvandler klientens liv, men også livene til deres familier og andre.

Da jeg kom hjem etter besøket hos Dolores, hadde det gått noen dager før jeg besøkte min eldste datter. I det jeg gikk inn døren sa hun; "Mamma du ser annerledes ut". Jeg delte min opplevelse om QHHT med henne. Hun klemte meg hardt med tårer i øynene og sa; "Jeg har fått moren min tilbake"! Med datteren min i armene og en klump i halsen sa jeg at jeg elsket henne. Så sa jeg: "Ja, Jeg Er Tilbake"!!! 

Min yngste datter og svigersønn venter sitt første barn. Da jeg fortalte dem at jeg hadde planer om å delta på treff for QHHT klassen min i juli, sa hun; "Mamma, jeg vil at du skal få deg en "overhaling" og komme hjem igjen i full orden sånn at du kan være klar for babyen"!! Med klump i halsen og.... Et Smil I Fjeset, sa jeg: "Skal bli"! 

Takk til QHHT. Jeg har ett nytt liv. Mitt hjerte er fylt med takknemlighet og kjærlighet. Jeg setter pris på hvert minutt sammen med familie og venner! Jeg har funnet tilbake til gleden i livet igjen. Jeg kan gå ut og glede meg over naturens skjønnhet. Jeg føler meg forbundet og vet at vi er alle er ett. Jeg føler meg ikke ensom lenger. Jeg lever endelig livet til fulle!! Jeg tror på denne teknikken! Nå BER JEG, TROR JEG, TILLATER JEG OG MOTTAR JEG!! Takk for at dere tillater meg å dele min healinghistorie med dere!! 

Namaste

Laura Casto

Kontaktdetaljer: Epost: shine_your_light@hotmail.com Telefon: 405-819-2146

Hun bor i MOORE, Oklahoma.

laura,casto

Laura Casto

 

For mer informasjon om QHHT og Dolores Cannons arbeid, se DoloresCannon.com

For mer informasjon om Candace og hennes praksis se candacecrawgoldman.com

Tillatelse til å dele denne artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og linker inntakt og uten å være endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert. Copyright 2014 Candace Craw-Goldman.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).

Forrige side: Oversatte artikler Neste side: Om forventninger