Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Humanoid fuglerase i Egypt Neste side: Traume fra tidligere liv helbredet

 

Bevissthetsskiftet - En ny virkelighet

I sesjoner med 'Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv' er alt mulig! Sesjonene utføres enten med 'Quantum Healing Hypnosis Technique' eller 'Beyond Quantum Healing' som begge er unike regresjons- og healing-teknikker utviklet for å kunne utforske sjelens tidligere opplevelser og gi oss svar på spørsmål om oss selv, sjelen og hele vår eksistens, samt få svar og healing fra vårt Høyere Selv. QHHT og BQH er begge godt egnet til formålet. 

QHHT ble utviklet av Dolores Cannon over en periode på mange år og har siden blitt veldig populær over hele verden. Dette mye på grunn av de mange bøkene Dolores skrev med utgangspunkt fra sesjonene hun utførte, men også de mirakuløse healingene som finner sted. BQH ble utviklet av Candace Craw Goldman og er en nyere og mer fleksibel metode. Candace var en god venn av Dolores og fungerte som medhjelper for henne i mange år. BQH har på relativt kort tid også blitt en kjent og populær metode. 

Det er mange gode grunner til å ha en Quantum Healing regresjon fordi det er så mye mer enn 'bare' healing. Vi vet aldri hva vårt Høyere Selv har planlagt for oss men det er alltid det vi trenger mest og er ment å erfare. Det er det som er viktigst for oss akkurat nå. Det Høyere Selvet er et aspekt av oss selv som har en mye høyere bevissthet. Det kan se det store bildet og ønsker alltid vårt beste og ønsker å hjelpe oss. Det er en energi av ren kjærlighet. I en avslappet tilstand av transe er vi i stand til å erfare det vårt Høyere Selv vil at vi skal oppleve og også la det komme gjennom og kommunisere med oss!


En QHHT sesjonshistorie

Viktig informasjon til menneskeheten om det kommende dimensjonskiftet samt advarsler om trådløs teknologi. Januar 2018.

Klienten var en kvinne i 30-årene. De viktigste hun ønsket å finne ut var hvor hun kommer fra og hvorfor hun er her på jorden. Hun hadde også noen healingspørsmål.

Jeg har vært så heldig å få oppleve noen fantastiske sesjoner som Quantum Healing utøver siden 2013, men denne sesjonen var spesiell og utenom det vanlige. Klientens "Høyere Selv" var sterkt tilstede og var det vi kan kalle veldig engasjert. Dette gjorde at hun til tider hadde problemer med å gjengi det hennes Høyere Selv så ivrig ønsket å formidle. På et tidspunkt var det helt umulig å forstå hva hun bablet om. En stund trodde jeg faktisk det var et helt ukjent språk hun kanaliserte. Hun fortalte meg senere at problemene med å gjengi informasjon var fordi hun følte seg overveldet av det høyere selvets tilstedeværelse. Det gjorde det ikke bedre at hennes bevisste sinn/ego tidvis blandet seg inn. Etter omtrent 20 minutter med å forsøke å kontrollere det som foregikk, var det så utmattet at det gav opp. Når vi da fortsatte ble det en mye bedre flyt i kommunikasjonen og lettere å forstå det som ble sagt.

Noen ganger ble det stopp i setninger fordi hennes Høyere Selv brukte ord eller navn som hun ikke hadde hørt før, eller ikke kunne uttalen eller betydningen av. Hver gang dette skjedde så begynte de på setningen på nytt igjen helt til det ble riktig eller forståelig. Informasjon ble ofte repetert mange ganger og/eller forklart på en annen måte for å tydeliggjøre det. Flere ganger var jeg nødt til å avbryte dem for i det hele tatt klare å komme til orde. De snakket ustanselig. Selv om jeg avbrøt dem av og til så hendte det at de ignorerte meg og fortsatte å snakke. Ikke så rart at lydopptaket ble på 2 timer og 50 minutter! Når hun kanaliserte sitt Høyere Selv var stemmen og måten hun snakket på ganske forskjellig fra hennes normale måte å snakke på. Ordene kom på en mekanisk og monoton måte. I noen tilfeller begynte de å snakke i et vanvittig tempo mens lydnivået bare steg og steg til de omtrent ropte mot slutten av setningen.

Det var ikke nødvendig for meg å se etter tegn på at klienten var i transe fordi det var åpenbart. Jeg kunne ikke unngå å legge merke til at øyelokkene hennes vibrerte kraftig når hun hadde øynene lukket. Det er sjelden at noen har øynene åpne underveis, men det hadde hun i store deler av den tiden vi kommuniserte med hennes Høyere Selv. Det var nesten litt skremmende å se på. Hun bare lå der med glassaktige øyner og stirret rett opp i det store intet. Andre tegn på transe var selvfølgelig også lyden av stemmen hennes, måten hun snakket på og innholdet i det hun formidlet.

Her følger et redigert sammendrag av informasjonen fra hennes Høyere Selv:


EN STOR OG VIKTIG OPPGAVE

"Hun tilhører en stor sjelegruppe/familie og hun kommer fra mange steder på en gang. Hun har deler fra Sirius, Pleiadene, Andromeda og mange andre steder med seg i dette livet. Hun kommer direkte fra Kilden men er nå del av et større nettverk av sjeler som jobber med å skape en lyspyramide. Et nettverk av lys som går ut til punkter i universet og skaper en helhet. En linje går fra et punkt til et annet. Hun skaper en linje hver gang hun tenker på noe hun ønsker seg. Det er mye hun vet men det er ennå så mye hun trenger å få vite. Hun er ikke klar for det... (hun blir veldig emosjonell og gråter nå så mye at det er vanskelig å forstå hva hun sier)... Hun vil så veldig gjerne vite men hun kan ikke forstå det nå... Det er så mye!.. Det er så mange ting hun ønsker å vite men hun har stengt av og later som at det ikke er der. Hun har glemt sitt eget lys. Det er mange sider ved henne som hun ikke forstår."


OPPDRAGET

"Hun prøver å komme seg bort fra alt. Hun forstår ikke at hun trenger å være der hun er akkurat nå og gjøre det hun må gjøre, for å kunne se det store bildet og bli en del av den viktige begivenheten som er i ferd med å skapes. Hun må ikke flykte fra dette livet. Det finnes ingen annen vei. Hun må gå gjennom dette! Det finnes ikke noe annet sted hun trenger å være. Hun må holde ut! Hun må vite at hun aldri er alene. Hun vil snart forstå. Når hun gjør det vil alt komme til å bli så mye enklere og bedre for henne. Når alle kommer sammen i en høyere bevissthet så vil alt komme til å bli mye lettere. Det er en sammenslåing av bevissthet."


EN STOR BEGIVENHET

Sier du at det er noe som kommer til å skje på jorden?

"Det har allerede begynt. Det er en stor begivenhet som startet for lenge siden. Den er i stadig bevegelse. Det skjer noe nytt hele tiden som gjør at mer informasjon blir lagt til. Mange mennesker er en del av denne store bevegelsen. Den kommer til å påvirke alle på jorden men også andre planeter og dimensjoner. Det vil være på en annen frekvens enn det dere opplever nå. Det blir som å være en annen utgave av seg selv. En helt annen tilstand. Forestill deg at du går under under vann eller at du flyr i luften. Det er et annet nivå av erfaring. Du kommer ikke til å være den samme personen som du oppfatter deg selv å være akkurat nå. Alt det som var vanskelig i livet ditt før vil ikke være noe problem i det hele tatt."


SAMMENSLÅING AV BEVISSTHET

"Hun kommer til å være med på den kommende sammenslåingen av bevissthet. Når bevisstheten til mange mennesker slår seg sammen til en, skapes det en sterk kraft på jorden. Mange kommer til å være en del av dette, men noen vil velge en annen bevissthet som ikke er i den samme dimensjonen. Det har allerede begynt. Det skjer nå og det kan ikke unngås."

EN HØYERE DIMENSJON

"Det er en høyere dimensjon. Ting fungerer ikke på samme måten som folk er vant til. Det er et nytt paradigme. En annen virkelighet. Folk vil ha nye evner og alle vil være i stand til å gjøre og være hva de ønsker. Det er en stor gave å få være med på dette. Denne begivenheten er enorm og mange vil forstå hvorfor de er på jorden nå, og deres forståelse av hvem de er vil endre seg. Din indre verden vil oppleves som at du er på en helt annen planet. Dette fantastiske øyeblikket er i ferd med å skapes akkurat nå. Det er opp til hver enkelt å rette fokuset innover og spørre seg selv om dette er noe de ønsker å være med på. Det er et valg. Man kan skape det man vil. Det er viktig å være ærlig med seg selv og være den man egentlig er. Den høyeste versjonen av den man er."


MOBILTELEFONER OG LIGNENDE TEKNOLOGI (WiFi, smartmålere etc.)

Klientens Høyere Selv var midt i en setning da mobiltelefonen min begynte å vibrere (lyden var avslått). Dette gikk ikke upåaktet hen. Så snart de avsluttet setningen sa de følgende:

"Det er noe med den mobilen som vi trenger å fortelle deg. Ikke hold den så nært øret ditt. Det kan skade den høyre hjernehalvdelen din. DU MÅ IKKE OPPBEVARE DEN SÅ NÆRME KROPPEN SOM DU HAR DEN NÅ (snakker veldig høyt)! Du må bruke en annen form for kommunikasjon. Det du bruker nå er ikke bra for deg. Det er ikke bra for noen på jorden å bruke den formen for teknologi! (Begynner å gråte nå)... Det er ikke bra for dere... DET ER VELDIG SKADELIG FOR DERE Å BRUKE DEN FORMEN FOR TEKNOLOGI (gråter høylydt)! DERE MÅ IKKE BRUKE DET! Dere vet ikke hva dere gjør. Det er veldig skadelig for dere. Ikke ha dem mot hodet. Hold dem så langt vekk fra kroppen som mulig. Det hjelper ikke å bruke øreplugger/hodetelefoner. Det handler ikke om det, men at dere må slutte å bruke slik teknologi helt! Det forstyrrer/skader deres indre guidingsystem. Ikke bruk det! Vær så snill! Dere aner ikke hvor skadelig det er. Det kan føre til dype forstyrrelser i dere som får dere til å ønske at dere ikke lenger var i kroppene deres. Hvis dere fortsetter å bruke disse teknologiene vil effektene av det komme til å bli katastrofale. Det kan føre til at negative krefter slår seg sammen og kommer til jorden med onde hensikter. Ingen ønsker at det skal skje. Alle må hjelpe til med å få slutt på bruken av slik kommunikasjonsteknologi.

Det samme gjelder for trådløst internett (WiFi) og smarte strømmålere. Slik teknologi sender ut lavfrekvente signaler som ikke er kompatible med kroppene deres. Dere må skape en annen form for teknologi som virker på et høyere plan (frekvens). Det vil komme til dere i en annen sammenheng når dere begynner å bruke deres indre former for kommunikasjon. Den formen som dere var ment å bruke fra begynnelsen. Denne nye formen for teknologi vil komme til å bli utviklet og brukt av dere, fordi den er en del av dere. Det kommer til være som som at dere er forbundet med hverandre på et indre plan og få dere til å forstå hverandre på en annen måte. Dere vil motta kunnskap om dette fra oss veldig snart. Snarere enn dere tror. En annen rase vil komme til jorden og hjelpe dere med overgangen fra gammel til ny teknologi. Dere trenger ikke å bekymre dere for dette. Dere er i de beste hender. Våre intensjoner er gode og vi ønsker å hjelpe dere med dette dimensjonsskiftet. Forandringene kommer til å skje gradvis over tid, og teknologien som er skadelig for dere vil komme til å bli erstattet."

Denne rasen som skal komme, vil de komme til å vise seg for oss fysisk?

"Det kan vi ikke svare deg på fordi det vil bety at du får kjennskap til noe som du ikke er ment å vite på dette tidspunktet. Du vil få vite det når tiden er riktig. Vi vil da forklare for deg at det ikke er noe å bekymre seg for. Ting kommer til å utfolde seg som det er ment og ingen kommer til å bli skadet. Alt handler om å skape en ny/annen dimensjon."

MER OM SESJONEN OG BETYDNINGEN AV DETTE

Det var mye mer som skjedde i denne sesjonen. Blant annet fikk hun oppleve hvordan det var å være i sitt eget lys. Hun fikk også se hvem hun virkelig er og hva hun er en del av. Hun fikk personlige råd og svar på alle spørsmålene sine. Hennes Høyere Selv hentet tilbake og satte på plass sjelebiter i henne, justerte energien hennes, utførte oppgraderinger og gav henne healing. De hadde til og med informasjon, svar og oppgraderinger for meg! Jeg er også en del av denne gruppen fikk jeg vite, og det ble fortalt at det ikke var noen tilfeldighet at hun hadde kommet til meg denne dagen. Det var meningen at dette skulle skje.

Til slutt tar jeg med min forståelse av hva denne sammenslåingen av bevissthet handler om/betyr. Basert på alt som kom fram av informasjon tolker jeg sammenslåingen å være det som utløser «den store begivenheten» som nevnes her (kjent som «The Event» på engelsk). Dette vil skje når gruppebevisstheten til alle disse menneskene slås/smelter sammen med den høyere bevisstheten til gruppen som hjelper oss. Det vil skape en ny stor kraft på jorden som da fører til et skifte av virkelighet/dimensjon for de som er en del av dette.

Tillatelse til å gjengi artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og ikke er endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert.

Copyright © Tom Arild Waagbø - Matrixhealing.no. Alle rettigheter reservert.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).