Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Mine healingevner Neste side: Sykdom og healing

 

Energikroppen | Auraen

HVA ER ENERGIKROPPEN/AURAEN?

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Auraen vår går omtrent 60-90 cm ut fra den fysiske kroppen og har en ytre form som ligner et egg. Størrelsen varierer etter hvilken situasjon man befinner seg i (hva man erfarer). På et aurafotografi kan man se fargene og formen på auraen som består av flere lag. Dette er de forskjellige energikroppene. Disse kan omtales som den fysiske, eteriske, følelsesmessige, mentale og åndelige kroppen.

Følgende beskriver de fem lagene:

Den FYSISKE energikroppen har den tetteste formen for energi. Vibrasjonsmønstrene har en frekvens lav nok til å bli erfart av alle våre fem sanser.

Den ETERISKE energikroppen er den fysiske kroppens blåkopi. Trauma til den fysiske kroppen reflekteres i den eteriske kroppen. Energiterapi/healing gjennoppretter den eteriske kroppens opprinnelige vibrasjonsmønster som eksisterte før traumaet oppsto, og gjør helbredelse av den fysiske skaden mulig.

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balanseringDen EMOSJONELLE energikroppen inneholder de emosjonelle mønstrene, følelsene og vibrasjonene som bestemmer vår personlighet, men også hvordan vi føler om oss selv og hvordan vi fungerer sammen med andre. Hvis vi går i konstant frykt, sinne eller alltid føler oss hjelpesløse, kan disse mønstrene eller vibrasjonene bli låst i vårt emosjonelle energifelt og bli en del av vår personlighet.

Den MENTALE energikroppen inneholder strukturen og mønstrene av alle våre tanker og trossystemer som vi oppfatter som sanne. Det er en veldig sterk forbindelse mellom den mentale og emosjonelle kroppen. Selv om en tanke eller ide i seg selv kan være veldig kraftfull, vil våre reaksjoner til disse tankene være fyllt av enda mer energi. Den emosjonelle kroppen "gjør opptak" av intensiteten i reaksjonen til tanken, og lagrer det i den mentale kroppen.

Den ÅNDELIGE energikroppen inneholder all informasjonen relatert til våre erfaringer, og reflekterer vår bevissthet av alt det som har blitt lært og erfart. Den inneholder våre høyeste intensjoner, vår oppfatning av hva som er rett og galt, og vårt ønske om å bli klar over hvem vi er, hvor vi hører til og hvilket oppdrag vi har i dette livet.

Forrige side: Mine healingevner Neste side: Sykdom og healing