Fjernhealing | Healing | Quantum Healing Regresjon: QHHT / BQH | Kinesiologi

Kanal for healingkraften, som den er ment for deg!
Meny nederst på siden
Forrige side: Den gode kraften Neste side: Energikroppen | Auraen

 

Mine healingevner

Min opplevelse av healingkraften

For meg er healing og fjernhealing en helt naturlig ting. Jeg tok beslutningen om å bruke evnene mine aktivt for å hjelpe andre mennesker sommeren 2010. Det har jeg ikke angret på! Noen ganger er det nesten så jeg må klype meg selv i armen av det jeg opplever og får tilbakemeldinger på. De fleste kjenner tydelig at det skjer ting med dem under healingen, og tilstanden kan gjerne forbedres under/rett etter at healing-seansen er over. Hos andre forbedres tilstanden senere og over noe lengre tid. Det kan være noen timer, dager eller uker senere. Dette er helt individuelt. På følgende side kan du lese mer om mulige reaksjoner på healing.

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balanseringHealingenergiene er for meg veldig merkbare. Spesielt i hendene men også andre steder på kroppen. Jeg tappes ikke for energi under/etter healing og jeg påvirkes heller ikke av personers smerter/sykdom. Det er ikke nødvendig for meg å vite hva man trenger healing for, da min oppgave er å være en kanal som åpner opp for- og videreformidler den universelle kraften fra "kilden". Healing virker der man har mest bruk for det og på en måte man vil være best tjent med. Sånn sett kan man godt si at det er en form for intelligens i healingkraften.

Måten jeg healer på er gjennom ikke-fysisk berøring, selv om personen som heales kan oppleve det som fysisk kontakt/kroppsberøring. Vi er alle omgitt av et energifelt, og det er dette jeg kjenner på- og arbeider med. (Om klienten ønsker det kan jeg legge hendene på et smertested). Blokkeringer i energifeltet merkes godt. Ved fjernhealing jobber jeg på omtrent samme måte, ved å åpne for- og kjenne på / arbeide med energien. Uansett hvor personen som gis healing befinner seg, er healingkraften tilstede i samme øyeblikket som jeg "kobler meg på" vedkommende (tenker bevisst på/fokuserer min intensjon). Min erfaring med fjernhealing er udelt positiv, og det virker som at mine healingevner fungerer like godt på denne måten.

"Det er i sannhet ingen uhelbredelige tilstander - Hva som enn eksisterer ble til som følge av en første årsak, og kan derfor behandles, reverseres eller endres."
"Holdningen som i sannhet helbreder er 'Kristus-bevisstheten' - Den eneste kilden til healing for den fysiske og mentale kroppen."
EDGAR CAYCE
Forrige side: Den gode kraften Neste side: Energikroppen | Auraen