Forrige side: Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere SelvNeste side: Available healing services from a distance

 

Informasjon om priser

*** Honnør-prisen gjelder for minstepensjonister, uføre og studenter.

NYHET! "EMOTIONAL RELEASE SYSTEM" (ERS) 
    Frigjøring av innestengte følelser/emosjonelle blokkeringer (kinesiologi):

 • Fysisk oppmøte: Pris kr. 600,-. Varighet: så lang tid det tar (maksimalt 1 time). 
  *HONNØR-PRIS kr. 500,-. Tidsbruk varierer individuelt. Med denne metoden jobber vi raskt og får normalt gjort relativt mye på kort tid. Noen ganger hender det at vi ikke får forløst alle blokkeringene i en økt. Dette skjer om kroppen har behov for å behandle og integrere informasjonen før ny økt kan utføres (det kan bli mye på en gang). Pris for gjentakende behandlinger er kr. 500,-. For honnør kr. 400,-. 

 • På avstand: Pris: kr. 500,-. Underbevisstheten er koblet til det universelle sinnet hvilket gjør det fullt mulig og gjøre dette via en "proxy". Du trenger altså ikke selv å være fysisk tilstede. Behandlingen blir utført på en tredje person som fungerer som stedfortreder for deg. Jeg må ha ditt fulle navn og bosted/by. Bilde kan sendes men er ikke påkrevd. Etter behandling vil du motta en epost med oppsummering av det som ble funnet og frigjort/forløst, samt eventuell informasjon som kom fram rundt dette. Pris for gjentakende behandlinger er kr. 400,-.

  Bestillingsinformasjon (gjelder kun ERS på avstand): Ved valg av dato og klokkeslett i bestillingsskjemaet, velg dagens dato samt "jeg lar deg velge tidspunkt" under valg av klokkeslett. Tjenesten vil bli utført så rask som mulig og senest innen 7 dager etter mottatt bestilling. Dette fordi jeg er avhengig av å finne en tid som passer både for meg og personen som skal fungere som stedfortreder/proxy.

  NB! Legg merke til at det finnes to valg for ERS i skjemaet for bestilling ("ERS fysisk oppmøte" eller "ERS på avstand"). <BESTILL EMOTIONAL RELEASE SYSTEM> Mer informasjon om Emotional Release System (ERS)

► Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv:
   (Quantum Healing Hypnosis Technique / QHHT)

 • Pris kr. 2500,-. Varighet 4-6 timer. *HONNØR-PRIS kr. 1900,-. Inkluderer digitalt lydopptak. PS! Ved bestilling vennligst angi/velg kl. 10.00 i bestillingsskjemaet. Les mer om QHHT her. 

► HEALING PÅ BENK (Reconnective Healing / BLU-e Healing):

 • Pris kr. 600,- (ca 1 time totalt inkludert samtale). *HONNØR-PRIS kr. 500,-.
  Tiden på benken oppleves for de fleste som en meget avslappende og behagelig stund hvor man får en direkte erfaring med den gode healingkraftens energi. Ved å akseptere muligheten gir man seg selv muligheten til å la kraften slippe inn og virke på den mest hensiktsmessige måten (individuelt betinget). <BESTILL HEALING PÅ BENK> Her kan du lese mer om healing.

► HEALINGPAKKE (3 x Healing på benk):

 • Pris kr. 1500,- (300 kr. i rabatt). *HONNØR-PRIS kr. 1300,-. Her kan man for eksempel ha konsultasjon og healing en gang pr. uke, men kortere/lengre intervaller er mulig alt etter ønske. Må bestilles samlet. <BESTILL HEALINGPAKKE>

► FJERNHEALING:

 • Pris kun kr. 300,- (varighet 30 min). Utføres til et forhåndsavtalt tidspunkt, og ikke via telefonen. PS! Kan også utføres i forhold til dyr, steder eller situasjoner. <BESTILL FJERNHEALING> -Her kan du lese mer om fjernhealing.
Rabatterte pakkepriser for fjernhealing:
 
Antall 2: kr. 560,-. Antall 3: kr. 810,-. Antall 4: kr. 1040,-. Antall 5: kr. 1250,-. 
Rabatten er ferdig trukket fra ved betaling, se nedtrekksmenyen på betalingsknappen "Buy Now" (Paypal). Hvis du ønsker 6 eller flere fjernhealinger, er prisen kr. 230,- pr. fjernhealing. 

► KOMBINERT: SAMTALE/VEILEDNING (over telefon) + FJERNHEALING:

 • Pris kr. 500,- (varighet 50 minutter). Kombiner som du vil. For eksempel 20 minutter samtale på telefon og 30 minutter fjernhealing eller omvendt. Du bestemmer rekkefølge og varighet pr. tjeneste. Ps! Fjernhealingen foregår ikke over telefonen.

  <BESTILL SAMTALE + FJERNHEALING KOMBINERT>

► ENERGI-SPA (fjernhealing for par eller gruppe):

 • -Par: Pris kr. 425,-. Hvis 2 voksne kan egne barn og/eller dyr være med gratis i tillegg.
  -Grupper på 3-4 personer: Pris kr. 180,- per deltaker. 
  -Grupper på 5-10 personer: Total pris kr. 800,-. 
  <BESTILL ENERGI-SPA>
   -Les mer om fjernhealing for gruppe her.

 

→ Gå til BESTILLING for å bestille. Du blir kontaktet så raskt det er mulig. 

 Gå til BETALING for å betale for en tjeneste du har bestilt- eller skal bestille.

Betalingsbetingelser:

FORSKUDDSBETALING gjelder for alle tjenester MED UNNTAK AV tjenester hvor du kommer til meg (eller hvor jeg kommer til deg). For sistnevnte gjelder oppgjør på stedet, etter behandlingen.