Forrige side: Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere SelvNeste side: Available healing services from a distance

 

Informasjon om priser

*** Honnør-prisen gjelder for minstepensjonister, uføre og studenter.

NYHET! "EMOTIONAL RELEASE SYSTEM" (ERS) 
    Frigjøring av innestengte følelser/emosjonelle blokkeringer (kinesiologi):

 • Fysisk oppmøte: Pris kr. 600,-. Varighet: så lang tid det tar (maksimalt 1 time). 
  *HONNØR-PRIS kr. 500,-. Tidsbruk varierer individuelt. Med denne metoden jobber vi raskt og får normalt gjort relativt mye på kort tid. Noen ganger hender det at vi ikke får forløst alle blokkeringene i en økt. Dette skjer om kroppen har behov for å behandle og integrere informasjonen før ny økt kan utføres (det kan bli mye på en gang). Pris for gjentakende behandlinger er kr. 500,-. For honnør kr. 400,-. 

 • På avstand: Pris: kr. 500,-. Underbevisstheten er koblet til det universelle sinnet hvilket gjør det fullt mulig og gjøre dette via en "proxy". Du trenger altså ikke selv å være fysisk tilstede. Behandlingen blir utført på en tredje person som fungerer som stedfortreder for deg. Jeg må ha ditt fulle navn og bosted/by. Bilde kan sendes men er ikke påkrevd. Etter behandling vil du motta en epost med oppsummering av det som ble funnet og frigjort/forløst, samt eventuell informasjon som kom fram rundt dette. Pris for gjentakende behandlinger er kr. 400,-.

  Bestillingsinformasjon (gjelder kun ERS på avstand): Ved valg av dato og klokkeslett i bestillingsskjemaet, velg dagens dato samt "jeg lar deg velge tidspunkt" under valg av klokkeslett. Tjenesten vil bli utført så rask som mulig og senest innen 7 dager etter mottatt bestilling. Dette fordi jeg er avhengig av å finne en tid som passer både for meg og personen som skal fungere som stedfortreder/proxy.

  NB! Legg merke til at det finnes to valg for ERS i skjemaet for bestilling ("ERS fysisk oppmøte" eller "ERS på avstand"). <BESTILL EMOTIONAL RELEASE SYSTEM> Mer informasjon om Emotional Release System (ERS)

► Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv:
   (Quantum Healing Hypnosis Technique / QHHT)

 • Pris kr. 2500,-. Varighet 4-6 timer. *HONNØR-PRIS kr. 1900,-. Inkluderer digitalt lydopptak. PS! Ved bestilling vennligst angi/velg kl. 10.00 i bestillingsskjemaet. Les mer om QHHT her. 

► HEALING PÅ BENK (Reconnective Healing / BLU-e Healing):

 • Pris kr. 600,- (ca 1 time totalt inkludert samtale). *HONNØR-PRIS kr. 500,-.
  Tiden på benken oppleves for de fleste som en meget avslappende og behagelig stund hvor man får en direkte erfaring med den gode healingkraftens energi. Ved å akseptere muligheten gir man seg selv muligheten til å la kraften slippe inn og virke på den mest hensiktsmessige måten (individuelt betinget). <BESTILL HEALING PÅ BENK> Her kan du lese mer om healing.

► HEALINGPAKKE (3 x Healing på benk):

 • Pris kr. 1500,- (300 kr. i rabatt). *HONNØR-PRIS kr. 1300,-. Her kan man for eksempel ha konsultasjon og healing en gang pr. uke, men kortere/lengre intervaller er mulig alt etter ønske. Må bestilles samlet. <BESTILL HEALINGPAKKE>

► FJERNHEALING:

 • Pris kun kr. 300,- (varighet 30 min). Utføres til et forhåndsavtalt tidspunkt, og ikke via telefonen. PS! Kan også utføres i forhold til dyr, steder eller situasjoner. <BESTILL FJERNHEALING> -Her kan du lese mer om fjernhealing.
Rabatterte pakkepriser for fjernhealing:
 
Antall 2: kr. 560,-. Antall 3: kr. 810,-. Antall 4: kr. 1040,-. Antall 5: kr. 1250,-. 
Rabatten er ferdig trukket fra ved betaling, se nedtrekksmenyen på betalingsknappen "Buy Now" (Paypal). Hvis du ønsker 6 eller flere fjernhealinger, er prisen kr. 230,- pr. fjernhealing. 

► SAMTALE/VEILEDNING + FJERNHEALING (kombinert):

 • Pris kr. 500,- (varighet 50 minutter). Kombiner som du vil selv. For eksempel 20 minutter samtale og 30 minutter fjernhealing eller omvendt. <BESTILL SAMTALE + FJERNHEALING>

► ENERGI-SPA (fjernhealing for par eller gruppe):

 • -Par: Pris kr. 425,-. Hvis 2 voksne kan egne barn og/eller dyr være med gratis i tillegg.
  -Grupper på 3-4 personer: Pris kr. 180,- per deltaker. 
  -Grupper på 5-10 personer: Total pris kr. 800,-. 
  <BESTILL ENERGI-SPA>
   -Les mer om fjernhealing for gruppe her.

 

→ Gå til BESTILLING for å bestille. Du blir kontaktet så raskt det er mulig. 

 Gå til BETALING for å betale for en tjeneste du har bestilt- eller skal bestille.

Betalingsbetingelser:

FORSKUDDSBETALING gjelder for alle tjenester MED UNNTAK AV tjenester hvor du kommer til meg (eller hvor jeg kommer til deg). For sistnevnte gjelder oppgjør på stedet, etter behandlingen.