Forrige side: Sykdom & HealingNeste side: Kanaliserte budskap

 

Iherb tips | Info

Hos IHERB har de et veldig stort utvalg av både vanlige og alternative produkter innenfor en mengde produktkategorier. Jeg har selv bestilt en rekke produkter helt uten problemer. Samtidig får man også bonus hvis/når andre bestiller på din anbefaling (bruker din rabattkode).

For å bestille 100% lovlig er det viktig at du tar en titt på urtelisten, grenseverdiene for vitaminer og mineraler og legemiddellisten om det er kosttilskudd du skal handle. Sjekk ingrediensene i ethvert produkt før du bestiller! Ikke kjøp noe som inneholder stoffer som står på dopinglisten! Det kan medføre straff.

Det som er merket med H i urtelisten er trygt å bestille. Annet (L eller LR) klassifiseres som legemidler og kan ikke bestilles av privatpersoner. Du kan importere kosttilskudd for maks 3 mnd. til eget forbruk. Om det overstiger dette eller grenseverdiene for et vitamin eller mineral, vil produktet klassifiseres som et legemiddel, og returneres til avsenderen. NB! Det er ikke lov å importere D-vitamin fra USA! Anbefaler å bestille dette fra Bigvits i stedet (EU).

Sjekk denne siden for informasjon om frakt til Norge. Man kan fint bestille mindre pakker i flere omganger. Tollfri-grensen er på 350 kroner inkludert frakt og eventuelle forsikringskostnader, og betyr at man verken skal betale merverdiavgift eller toll for varene. Les om den nye 350 kroners regelen her. Vær fortsatt obs på at valutakursene kan variere litt fra dag til dag. Det kan derfor kan være lurt å ikke ligge for tett opptil grensebeløpet på 350 kr. Tollvesenet omregner det varene kostet i dollar til norske kroner ved tolldeklarasjonstidspunktet. Hva varene kostet i norske kroner ved bestilling er derfor ikke relevant. De benytter toll- og avgiftsdirektoratets offentlige kurser til omregning fra dollar til kroner.

Sjekk hvor mye handlesummen utgjør i norske kroner før du fullfører bestillingen, men husk at den kan variere noe og at det tar noen dager før tolldeklarasjonen skjer.

Rabattkupong for førstegangskjøp hos Iherb.com - Kode WCS001

KLIKK PÅ BILDET/KUPONGEN. Eller bruk DENNE LINKEN for å få 5 dollar i rabatt ved mindre kjøp (under 40 dollar), om det er første gangen du bestiller. PS! Du kan også skrive inn rabattkoden manuelt før du fullfører bestillingen, om du mot formodning ikke har fått registrert rabatten i handlekurven din. Koden er WCSOO1 (som på bildet).

Tips! Bruk søkefeltet som finnes midt på siden til å søke etter produkter. Da finner du lett fram til det du vil ha.

Forrige side: Sykdom & HealingNeste side: Kanaliserte budskap