Forrige side: FjernhealingNeste side: Emotional Release System

 

Healing på benk

Informasjon om healing hvor du er fysisk tilstede

behandlingsrom, healer, healing, fjernhealing, regresjonsterapi, QHHT, livsveiledning

Jeg tar i mot klienter som ønsker healing på benk. Jeg har lokale hjemme i Veidegrenda hvor et rom er innredet til bruk for healing og regresjonsterapi. En healingtime hos meg varer minimum 1 klokketime. Selve healingen er vanligvis på rundt 40-45 minutter. 

Vi innleder møtet med å sette oss ned litt sammen før du legger deg på benken. Jeg ønsker å vite hvorfor du kommer og hva du ønsker hjelp med og eventuelt svare på spørsmål.Hvis du ikke føler for å snakke noe mer utover det, er det selvsagt helt greit. Jeg bruker et par minutter på å si litt om hvordan healing fungerer og hva som kan ha betydning i forhold til resultater.

Mange synes det kan være godt å få lettet hjertet og bli lyttet til, spesielt om det er ting som er vanskelig. Ofte kan plager ha sammenheng med opplevelser, tanker og følelser. Med meg kan du snakke om hva som helst, også ting som du kanskje føler at du ikke kan snakke med noen andre om. Å få hjelp til å se ting fra et annet perspektiv kan være til god hjelp. Jeg dømmer aldri noen og har selvfølgelig taushetsplikt. Hvis du ønsker det kan hele timen (eller større del av timen), brukes til samtale/veiledning. 

behandlingsrom, healer, healing, fjernhealing, regresjonsterapi, QHHT, livsveiledning

Om behandlingen

Før healing setter jeg på avslappende bakgrunnsmusikk og demper lyset. Du velger selv hva du eventuelt vil ha av puter og pledd. Jeg har også noe du kan ha under knærne hvis ønskelig. Eventuelt fottøy tas av. Klær, smykker, klokker eller lignende kan du ha på. Det er en fordel å ha en komfortabel bekledning som ikke strammer for å gjøre opplevelsen mest mulig behagelig og avslappende for deg. Det er ingen forutsetning å skulle ligge på en benk (selv om det er å foretrekke), da behandling også kan mottas sittende om man ikke har anledning eller er i stand til å legge seg/ligge på en benk. Når jeg healer benytter jeg meg i all hovedsak av ikke-fysisk berøring, altså jobbing med energifeltet rundt kroppen. Er det hensiktsmessig og klienten godkjenner det og/eller ber om det, legger jeg hendene direkte på eller rundt et skade- eller smertested (problemområde). Jeg bruker nødvendigvis ikke noen bestemt metode eller framgangsmåte. Det varierer utfra hva jeg intuitivt føler er mest hensiktsmessig. Etter avsluttet healing har vi en kort avslutningssamtale.

Ordinær pris for healing på benk er 600,- kroner.

PS! Det er som hovedregel ikke anledning til å ha med seg andre inn til timen. Det er heller ikke anledning å vente i boligen. Unntak: Klienter som er under 18 år og/eller har spesielt hjelpebehov. Disse skal komme i følge med en forelder eller ansvarlig omsorgsperson.

Er du uføretrygdet, minstepensjonist eller student får du honnør-pris. Se mer om dette i prisoversikten.

Forrige side: FjernhealingNeste side: Emotional Release System